Skip to content

Tiada tajuk khas

January 10, 2008

Perenggan ini ditujukan khas buat Dila. I’ll be goyangkakitidotido-ing @ home from today till Sunday. Syok gilerrr siot! Tak dapat nak digambarkan perasaan ni betapa seronoknya bercuti yang boleh kata agak panjang gak ni. Takpe, ni untuk cover balik for the two coming weekends where the probabilities of coming back to work is quite high. Bersenang-senang dahulu bersusah-susah kemudian. Selepas tu bersenang-senang semula.

Sabtu ni, bakal ibu & bapa mertuaku (cewah!) akan bertandang ke rumah untuk menetapkan tarikh perkahwinan & all insyaAllah. Harini balik rumah pun Mak tu nampaknya dah agak excited sebab dia dah bagi katalog suruh pick bedsheet & comforter untuk bilik pengantin. Theme kaler pun lom decide lagi ni camno? So, cik Shera & Aida, sila bersabar ye insyaAllah Ahad ni saya bagitaulah tarikh dan bulannya.

Thank you so much to Suraya for the list.๐Ÿ™‚ Barulah terang jalanku bebeh. Hehehe. Baru semangat sikit nak merancang.

Semoga segalanya daripada persiapan awal hinggalah ke hari perkahwinan akan berjalan dengan lancar, insyaAllah.

Salam Maal Hijrah kepada semua.

11 Comments leave one →
  1. January 10, 2008 10:02 pm

    mak andam aku slalu pesan…pilih baju dulu mane yang berkenan then ikut theme color baju tu…sbb kalo dah pilih theme baru nak pilih baju…takut takde yang berkenan…unless nak buat baju bersanding baru๐Ÿ˜€

    selamat membuat persiapan
    turn aku dah lepas
    menghitung hari je hehe

  2. January 11, 2008 12:11 am

    A’ah, aku pun ada terpikir camtu gak sbenanye. baju bersanding sewa je rasenye, baju nikah je yg buat. masalah betul nak pikir theme apa. i better find the baju bersanding quick!

    thanks kak! good luck to u! congratulation wish tunngu pas dah nikah nanti :-)hehehe

  3. isma permalink
    January 11, 2008 12:23 am

    mizahhh semangat nk kawen ye..jgn lupakan daku..

  4. suraya permalink
    January 11, 2008 2:23 am

    mizz..bess lak rasenye membebel lam email.do send me more!aku dah lame x dpt emel ayat panjang2!zaman chenta2 dulu selaloo laa skrg tade borink la pulak.bls taw emel aku!

  5. January 11, 2008 10:08 am

    cik semah, insyaAllah dun worry aku tak lupekan hang laa..

    suraya bebeh, ok aku baru nak bukak mel ko ni. kikiki a’ah kan diskas pakai mel syok lagi. iyeeeeeeeee nanti saya balas mel awakkkkkkkk!

  6. January 11, 2008 12:16 pm

    eleh kecoh ah lu makcik!

    btw, aku sudah tempah set katil!! auww!! syioknye! Mak andam pun aku amik kakrose. Aku ade 2 mak andam. Sorang utk nikah sorang lagi utk kahwin. Terpakse…๐Ÿ˜ฆ

    Semalam pun Pikin dah pegi ukur badan nak wat baju nikah.. kesian makcik tu tak sampai nak ukur leher die… hahaha…

  7. erin permalink
    January 11, 2008 12:18 pm

    dun forget to invite me ok cayunk!hehe.btw,lama giler tak blogging and bloghopping.banyak betul entry cik HR kita.hehe.miss u!!๐Ÿ™‚ xxx

  8. shera permalink
    January 11, 2008 1:33 pm

    okes kakak…cant wait for the announcement…
    pls..announce it over a dinner leh? hehehe

    i suggest ko letak tajuk entry ini :

    the DATE๐Ÿ™‚

  9. January 11, 2008 3:17 pm

    dila blueks! woit tempah set katil katne? PD ke? awat tak mintak kak rose make-up dua-dua kan senang?

    insyaAllah cayunk. i wont forget u la dear! yup dah lama takde ur comment kat cni. hehehe. main tepuk-tepuk kat fb je sekarang. miss u too makcik kecik!

    sher,kalau nak announce over a dinner nanti nampaknye laterlah baru bole buat entry the DATE. hehe.

  10. January 11, 2008 7:42 pm

    Wau.. x sabanye, hihik.

    Uwaa sangat jeles pada kamu horang yg beli set tido baru. Saye dh survey & dh booking but xleh amek lg cause set tuh bleh masuk kt umah baru jek. Bilik skang neh kecik, x muat nk masuk seme. Nape la umah tuh x siap๐Ÿ˜ฆ

  11. January 11, 2008 8:38 pm

    Takpelah kakak, saye pon tak beli set tido baru kat rumah ni. Bilik umah cik faez je boleh nak set tido baru. Yang penting, ada tempat nak tido. hehehehe. Sabar tau!!๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: