Skip to content

1st thing bought!

January 11, 2008

The very 1st thing I got for the wedding prep is – a new mattress. Hehe. Abah yg beriye-iye nak belikan mattress baru sebab the current one is queen-sized but the katil is king-sized. I won’t buy a new bed because the four poster teak bed I have now is perfect for the bilik pengantin. Abah said that we’ll buy a new teak dressing table and drawers , and I still remember Anem my tauke-perabot-jati-friend kata boleh bagi member price. Haha, ok ek, Nem?πŸ™‚

Nice suggestion cik Shahirah, the next entry’s title would be The DATE. Haruss! Aku dah rasa macam kelam-kabut kat dalam kepala ni pleaseeeeee. Aku dah tak tau dari mana nak start. Tapi aku dah nampak dah bayang-bayang rupa bentuk hantaran, tetapi tanpa kaler. Masih lagi black & white.

Kekusutan mula melanda benak fikiranku.

Hehe.πŸ˜‰

4 Comments leave one →
  1. January 11, 2008 7:43 pm

    Kakak, bli mattress brand pe? Saye survey yg landing bez seme mahal2 smpi 3k. Tapi mmg tdo lena nye laπŸ™‚

  2. January 11, 2008 8:34 pm

    hihihi. mattress Goodnite jek. tapi duit Abah. alah xpayah tilam mahal-mahal sangat kak, nanti dah ada orang tido kat sbelah konfem lena punye. ngehngehngehngeh..

  3. shera permalink
    January 14, 2008 6:41 pm

    kalau aku..duit ada..xpayah pk nak yg mana..amik jek!
    hahaha

    p/s:psl fizah mahri..i knew she’s engaged..xtau lak dah kawen

  4. January 21, 2008 5:04 pm

    dalam byk2 benda kena beli…ko beli mattress dlu..whoaaa ni mmg xsabo nih ;P

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: