Skip to content

Just a few things

January 22, 2008

Ya ampun, boleh tak aku lupa bagitau gadis-gadis rumahku yang aku balik Seremban harini? Maghrib tadi cik Mas Nadiya call, tanya aku kat mana tak balik-balik rumah lagi & ingatkan aku buat OT. Heheheehhe. Sori bangat deh. Rasa-rasa macam dah bagitau semalam.

Pre-wedding updates?

Not much. I’m still stuck with a decision that needs to be made. Already have a few options by the way. Tungguuuu dan lihat, eh?

Other updates? Pero Roche baru couple. Heheehehehehe. Sorry Pero aku bocor rahsia. Huahauaauhaua. And I just know that ada Toy Museum kat Penang? Since when? Ini pun sebab tengok frenster adik iparku (cewah). Oh dan hari Jumaat lepas barulah first time saya ni makan kat Yankies Hut tu, setelah diajak makan sedap oleh Mas Nadiya dan Atul. A very nice place & the food here I think tasted better than Rimbun Klasik’s. Both of these tempat makan are very near to each other btw. Yang pastinya, sirap bandung dia masyuuuuuuuukkk giler!

Congratulations to cik Nisa on your wedding. Moga berbahagia melayari bahtera kehidupan bersama suami tercinta, InsyaAllah. At the wedding, i met my makcik-makcik kepoh – Cipah, Shera, Lizasue, Eliza!! paling lama tak jumpa, Anem, makcik tak berapa kepoh – Aliza, Fadilah, Hida, CT..sangat takut dengar cerita kamu!!!!😦 puan Farah Dayne & makcik overacting – Yanadey, plssssss..u havent changed a bit!!! Arghhh, nak gambar please, Shera or Yana or Anema?

To cik sayang, feel sorry because you have to work tomorrow.😦

Next big ‘event’ – Bonus payment? InsyaAllah. Moga-moga rezeki kami (Mizah & Dila) murah tahun ini. Amin. Dila, sama-samalah kita berdoa.

7 Comments leave one →
  1. aisya permalink
    January 23, 2008 7:24 am

    hik hik tak update lagi cik tunang faiz?..update le cepat cepat skit bagi tau kite yek..

  2. January 23, 2008 11:10 am

    wei wei nnt aku upload pix k.tapi pix kat shera yg byk.
    wuish i miz 2 lepak wif sspians….jom suh shera organise gathering…wuts ur email add?
    haaa selamat meng-kavadhi-kan diri.
    muax.xoxo.

  3. January 23, 2008 12:28 pm

    insyaAllah cik Cah. dah konfem nnti kita btau awak.🙂

    yanadey porengge, tak kesahla asal ade gambar. hehehe. yup hrtu tak sempat abis update cerita. ape kater ko yg plan? shera’s a bit bz latelylaa.send to my mail hamizahrazak@gmail.com. tq babe! luv u!

  4. iceskyjuice permalink
    January 25, 2008 1:05 pm

    dapat bonus belanje la beb!

  5. January 25, 2008 2:15 pm

    insyaAllah. aku blanje makan kat village view. heheehheehheehheehhhhhhhhhheeehehehe

  6. cipz permalink
    January 31, 2008 12:19 pm

    xpernah lerr aku masuk dlm kategori not-so-kepoh or not- kepoh at all..
    huarghhh…sengal!!!

  7. January 31, 2008 12:26 pm

    kuangkuangkuang.. u know who u are cippzzzzzz! hahahahahaha!😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: