Skip to content

Saya nak buka spa

January 23, 2008

Hehe. Boleh tak? Nanti jadi Spa M = Spa Mizah. Not spam ok!πŸ˜‰ Waaaaah best gak ni. Sapa nak jadi business partner saya?

Newaaaayss, I’ve just finished watching a few of the missed episodes of Spa Q at TV3.com.my. Sapa yang tengok cerita ni? Waaaaa… sekarang ni geram gilerrr kat Qistina tapi kesian gilerrrrrrrrrr kat Rizman botak. Sape yang sokong saya untuk mengasihani dia? Lepas ni nak sambung tengok lagi.

Ok, I’m having my dinner now. Bye.

39 Comments leave one →
  1. idawanie permalink
    January 24, 2008 4:51 am

    best ke SPa Q tu??

  2. suraya permalink
    January 24, 2008 9:18 am

    heeyyyy mane bole kesian kat rizman!!dah fatin mati baru nak ingat bini.tidak kesian sama sekalikkk!!

  3. asnaida permalink
    January 24, 2008 9:25 am

    betul2.. skang sgt geram ngan qistina, camne xde ati plak.. rizman botak dah jadik baik la, huhuhu..

    tp anak laki dia dafi tu pun aku nyampah gak.. duk berkepit ngan tania..
    helmi pun ngengada nak membodek.. budussss tull..

    Geram x terhingga nih.. kekeke,πŸ˜›

  4. January 24, 2008 9:41 am

    best gilerrrrrrr wanie! bek pi tengok kat tv3.com.my. hehehehe!

    haidahhhhhhhh, kite geng! kesian gilerr kt si botak tuu. a’ah dafi tu pun aku nyampah, asek berkepit dgn tania jek. suraya, hang geng dengan nadiya & atul sebab dorang pon berpikiran same cam ko. rizman tu dah insaf tau, kesian gilerrr la tp kelakar lak tgk episod smlm yg rizman nak tumpang qis gi ofis…hehehe

  5. suraya permalink
    January 24, 2008 10:11 am

    aku sangat menghayati cite tu awal2 laaa..pastu dah kene g kursus kat johor si fatin mati pung aku x taahuu!!baper minggu ntah terlepass..dafi tu abang yg penyayanglaaa..adik die tu asik hangin je.cubela senyum sket.kalo aku tgk cite ni ngan ko sure gaduh gilaa punyaaaa..hihi

  6. January 24, 2008 10:13 am

    a’ah surayaaaaaaaaaaa. sure syok gadoh2 ngan ko kalau kite nengok spa q sesame. kuikui. ahhh adik ke abg ke same jek. bile part citer dorang boring gilerrrr. dhla dafi tu cm x reti berlakon sgt.

  7. aisya83 permalink
    January 24, 2008 10:58 am

    bukak spa pulak..he he he
    konon konon spa Q la yek cik tunang faiz..

    betul betul sian kat riezman dier dah insaf.. tapi si Qis tu pun hati keras..dah la sakit..taknak bagitauu family..

    tania tuh gedix semacam jerk.. bapak dier lagik jahat.. siap nak goda Qis lagi..isk isk isk ..nyampah tgk dafi walaupon comel..hahahah bole?

    cik tunang faiz..nape saye tak tau number phone awak ek..nanti awak cimpan no kite ek.. 012-632****/019227****

  8. January 24, 2008 11:46 am

    ok cik bonzer, dah save no awak. nnti kite msg awak k.

    a’ah cian kat si botak tu. qis dah berubah sama skali lepas bgn dr koma. tania gedix dafi boring kawan die tu pon boring adik die gedix and boring.

    tapi still nak tgk jugak kan? hehehe.

  9. January 24, 2008 12:11 pm

    suke jgk tgk spaQ, xpenah miss dh skrg..tq to tv3 nye web…tu ah, xsuke qistina dh skrg, emo terlebih, tp die cantikk sgt..tp kite suke plak kat tania, mcm baik dh..si diana plak yg over2..haishh..xsesuai……lagi bape episod je nak abis,kn..xsaba…=p

  10. January 24, 2008 12:32 pm

    yeeeee… iman pon dah x ske qis. a’ah tapi cm konfiusla tania tu skrg dah baik plak. walaupun gedix tu still ade. yup, paling tak ske skrg is diana. eh ye ke man dah nak abis dah? bape episod sume ek?

    sokong rizman
    1.mizah
    2.haida
    3.iman

    sokong qistina
    1.suraya sorang..uweekks!

    sokong dafi
    1.aisya hehehe!

  11. aisya83 permalink
    January 24, 2008 1:40 pm

    eeh apesal lak orang sokong dafi!!

    uwaaaa tak aci
    kite kan kate kite tak suke dier gedik gedik ngan tania tuh!!
    kite cume kate dier comel jerk!

    hu hu hu cik tunang faez nih nakal tau!

  12. asnaida permalink
    January 24, 2008 2:56 pm

    betul2, tania tu gedix, tp dah cam baikss skit.. si diana duk nenangis la plak.. adeii, x rock arr..

    qistina tu plak duk layan helmi, helmi tu, muke dia pun aku tgk cam nak tumbuk2, aishhhh, kalo dah jahat tuh, semua aku x suke..

    tp dlm byk2 yg aku nyampah… FATINNN jugak aku nyampah smpi skang, walaupun dia dah mati dlm cite nih… hahahaa..

  13. January 24, 2008 3:15 pm

    hahahaha. yela cik cah awak ckp dafi comel! uweeks!

    hahahaah haidah aku pon xske kat helmi tu. muke die gatal gilerrrr meluat tengok. qis pon aku xphm la die sbenanye tau ke tak niat jahat helmi tu tah.petang ni mesti xsempat tengok dr mula sebab dr opis. nasib ade tv3.com.my, you can watch it whenever you wants. ecewaah promote skett!!! budak kecik..dah la tu, fatin dah mati, die dah takleh wat pape dah.

  14. January 24, 2008 4:03 pm

    Menyampah = Helmie
    Gedix = Tania
    Comel = Dafi
    Cantek = Qistina
    Padan Muka = Rizman
    Kesian = Rizman & Qistina

    hahaha.. ske2 jek. Sian gak kt rizman tp pdn muka gak la. Cuma qistina tetiba jd keras hati sangat. Tuh maknenye, org lelaki sila lah hargai org pompuan selagi dia masih boleh menerima. Kalo dh benci.. susah wooo. Easy to forgive but hard to forgetπŸ˜›

  15. January 24, 2008 4:30 pm

    hahahahha kak aien u r sooo funny! wooo dengar tu korang, easy to forgive hard to forget. encik uzi sila pastikan anda tatang cik aien ni bagai minyak yg penuh ok!! seswai ke perumpamaan tu?
    hehehhe

    helmi = muka gatal + jahat
    tania = gedix
    diana + dafi = boring + mengada
    rizman = padan muke + kesian
    qistina = cantik + keras hati

  16. January 24, 2008 5:56 pm

    layann je ape yg ade kt tv tu.

  17. idawanie permalink
    January 25, 2008 2:45 am

    no komen..hahaha..
    sbb x tgk pon crite tuπŸ˜€

  18. fiza permalink
    January 25, 2008 9:45 am

    erm..cik mizah.. saya pon follow citer spa Q jgk..tp sejak si fatin yg jahat lagi getik itu mati cm tak best plak… tp sekarang ni mcm kesian gak kt rizman tu… mmg la sometime kena ajar gak lelaki yang gatal cm rizman tu…tp mana bley smpi cm ala2 derhaka kt suami gitu… apepun tak sabar nak tau apa jadi ngan diaorang ni… huhuh… hilmi plak makin hari makan jahat!

  19. aisya83 permalink
    January 25, 2008 12:33 pm

    amboi makin lame makin hangat pulak topic spaQ awak nih cik mizah..

    cik mizah cik mizah saye ade satu idea..nak tak kite buat satu perjumpaan pada hari cuti dah hangouts same same.. awak bawak cik tunang faez aka kezen saye..saye bawak bf saye en bonzer aka kawan baik tunang awak.. ish complicatednye nak explain..belit belit lidah.. hik hik

    cik tunang faiz mane num awak nih..takderk pon..😦

  20. January 25, 2008 12:45 pm

    huhuhu…sian kat rizman yg botak kn…apela qistina…nymph lak tgk die skg!

  21. January 25, 2008 1:31 pm

    aritu tgk kat paper, sampai episod 60 je..eh, skrg dh episod 56 eh..xkan nak kat abis kot..oh, tidak..dh xde dh bahan hiburan yg boleh ditonton,dikutuk2 n dkomen2 jugak, haha..:(

  22. January 25, 2008 2:14 pm

    yeah dah ade list baru peminat spa-q

    sokong rizman botak
    1.mizah
    2.haida
    3.iman
    4.fiza
    5.ct
    6.aisya

    sokong qistina
    1.suraya sorang..uweekks!
    2.mas al-nadiya uweeksss

    a’ah kan cik cah,nnti awak cubela ckp kat kezen awak tu.dia tu bukan jenis yg nak double-date sangat.

  23. January 25, 2008 2:18 pm

    tulaa, skrg dah episod 56, nmpk gaye mcm panjang lg jln ceritanya. hehehehe, betul tu, kalau dah abis nanti dah xde cerita best nak diperbincangkan dah pasni.

  24. aisya83 permalink
    January 25, 2008 2:36 pm

    kene cakap ek..tak bole buat suprise ek..hik hik hik..ke awak takmo double date ngan saye cik mizah..

  25. January 25, 2008 2:41 pm

    hehehe saya ok jer la cik cah. a’ahlah buat surprise pon ok, at least dia tak boleh tak setuju. hehehehhe

  26. sueaniim permalink
    January 25, 2008 3:47 pm

    tgk tak semalaamm..aa nampak tak kegatalansss rizman botaakk.wekk!!weh aku sgt insaf bace emel ko.huhu seb baik utang x banyaaaakk

  27. aisya83 permalink
    January 25, 2008 4:30 pm

    yey! seronok nye!

  28. January 25, 2008 6:03 pm

    Da nk abes dh citer tuh.. Tunggu!!πŸ˜€

  29. January 25, 2008 9:01 pm

    wekkssss suraya tu dulu memanglah die jahat. haaa kan insaf jugak aku bace email tu. so, lepas ni kesimpulannya, jangan ‘biar papa asal bergaya’ ok??? biar tak bergaya asal tak papa. hehehe

    yerppp dah nak abes dah! tapi xtaula kan citer ape lepas ni. harap2 citer best gaks!

  30. January 26, 2008 11:21 am

    waaahhhhhh… bru missed 1entry kak mijah dh ramai org komen!
    nmpknye ramai btul “pengikut” SpaQ neh!πŸ˜€

    kakmijah, kite samela mcm awk.kesian kat rizman tuh.xbaek tau qis buat kat hubby die camtu…πŸ˜‰

    eh eh… kak mijah, kite bole jd partner awk utk buat spa M!πŸ˜€
    skang ni tgh cari2 spa yg best kat penang ni.sape tau spa yg besh kat penang ni??

  31. January 26, 2008 11:42 am

    waaahhh kite ingat awak x follow spa Q ni kakak! sebab macam busy je awak ni..hehehe.

    emmmm nak buat spa treatment sempena nak kawin ke?πŸ˜‰ sure banyak je spa best2 kat penang tu.saya pun nak buat tapi tunggu dalam 3 bulan lagi nak kawin ke pun ok gak. eyyy dah bace entry awak tu kakak, saya ni lagilah apekebenda silverlight tu pun saya tak tau. pasni dah tak ‘google’ la ek, tafiti pulak.woooww!

  32. January 26, 2008 11:24 pm

    Peringatan :

    Sila jangan buat 1st treatment time dh dkt2 ngan majlis. Di khuatiri kulit anda sensitif & akan menyebabkan sesuatu yg tdk diingini berlaku. Sila berhati-hatiπŸ˜€

  33. January 27, 2008 12:05 am

    alamak, ok boss!

    dengar tu, kepada sesapa yg nak kahwin, sila mulakan treatment sekarang.dan ini tidak terhad kepada bakal pengantin perempuan sahaja. bakal pengantin lelaki pun sila buat treatment jugak. tak adil ye kalau nak kita punye kulit je mulus halus dan licin, yang dia tu tak payah. grrrr.. hehehehehehe.

  34. asnaida permalink
    January 30, 2008 10:03 am

    tgk tuh.. dr topic spaQ terus masuk topic KAWEN.. aiseh, dah xleh nak mencelah, kehkehkeh,πŸ˜›

  35. erun permalink
    January 30, 2008 9:57 pm

    saya sokong qistina…bagus ar dia wat rizman cmtu,br dia tau…
    ingat kite ppuan ni leh wat suke2 je…sedih tau if ptner ade pasang lain…cik mizah x sedih ke…huhuhu:p

  36. January 30, 2008 11:19 pm

    hikhikhik..

    yelah makcik aida kecik, saya dah tak buat entry psl kawin untuk seminggu ek?πŸ™‚

    sabar k cik erun. mestilah sedih kalau mcm tu. waaaa tapi saya dah miss spa Q minggu ni!!! sebab bz nak byr bonuss!πŸ˜€

  37. asnaida permalink
    January 31, 2008 10:48 am

    xpe mijah, anda blh menonton tayang ulangan di tv3.com..

    Tp arinih (31st January 2008) last episod, jgn lupe tgk ek.. next week 4th February dah start citer baru,πŸ˜€

  38. January 31, 2008 12:27 pm

    laaa ye ke harini dh last episod? mesti tak sempatnye nengok. xpelah wiken ni buat maraton spa Q @ tv.com.my. hehehe. pasni citer ape lak dak keci? aku ni mcm dh lame tak tgk iklan kat tv.minggu ni asek balik lambat je.

  39. asnaida permalink
    January 31, 2008 3:00 pm

    ermmm, ntah la, x ingat plak ape tajuknye.. smlm ptg baru prasan dah iklan cite baru.. start 4th February kul 6:30, means ganti Spa-Q la kan??

    Hahaaa… sy pun jarang menonton tv, duk dlm bilik tido g best,πŸ˜›

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: