Skip to content

Must Watch

January 26, 2008

Hehehehe.

madeofhonorwallpaper.jpg
You guys can make one too here ..πŸ™‚ Anyway, I don’t really fancy him ok. Eventho he is THE McDreamy. Hehehehe. But after watching the trailer, this movie is definitely in my Must Watch Movies for 2008. It’ll only come to Malaysia in July, according to GSC lah. Woow can’t wait! Hope that I would have time to watch it. And to Encik Sayang, know what..lepas tarikh kahwin lagi banyak movie best kuar tau! Dan jangan marahkan gambar di atas yek.πŸ˜‰

My Must Watch Movies for 2008 are :-

  1. Made of Honor – July 08
  2. Batman ‘The Dark Knight’ – July 08
  3. 27 Dresses – Feb 08
  4. 21 – May 08
  5. The Mummy 3 – Tomb of The Dragon Emperor (Jet Li in it)
  6. Before the Devil Knows You Are Dead
  7. Get Smart ( sebab ada Dwayne ‘The Rock’ Johnson!) – June 08
  8. Any movies with Nicolas Cage or The Rock in it. If there’s any laaa.. Huahuahuahuahua

Setakat ni P.S  I Love You macam tak datang sini pun.😦 Dahlah Hillary Swank yang berlakon. Dahlah tu novel yang saya paling suka baca dulu. Tengok trailer dia pun cam best jek. Sedihhhhnyaaa..

P.s : Yeayy, saya tak sabar nak naik kereta baru!!!

18 Comments leave one →
  1. January 27, 2008 1:17 am

    Kereta baru??? Kereta lama pon saye blom sempat tumpang, hihik.
    Dh sangat lama saye x tgk movie ngan enchek tunang. Lps2 neh pon cam x sempat jek. Lps kawen la kut br sempat, huhu.

  2. idawanie permalink
    January 27, 2008 2:55 am

    rasenye PS I love You tu mmg x lepas kot.. sbb part awl2 citer die tu cm byk sgt berpakaian seksi meksi..haha.. kalo kite, lg suker bace novel kot.. kete baru????

  3. January 27, 2008 11:37 am

    bukan kereta baru saya la.πŸ™‚

    xpe kak aien, tgk movie pas kahwin lagi best kot. hehehe.

    ala ye ke PS I Love You tak lepas kat cni? neways novel lagi best ek? xpelah kalau camtu.πŸ˜‰

  4. January 27, 2008 6:17 pm

    keter baru?
    hmmmm….. myvi awk pn saye tak smpt naik lagik…πŸ˜‰

    btw, i found one link yg bole tgk ps i love u online.tatau la quality die camne.blom smpt tgk lagik.sbb dok ngabiskan tgk greys anatomy. da bape episode da saye missed😦

    btw, linknye tvliveshows.com

  5. aisya permalink
    January 27, 2008 7:14 pm

    saye tahu kete sape..hik hik hik..ala tunggu la tak lame lagi kan..sebulan je kan..nasib cik tunang awak tuh dah booked awal awal..hi hi hi nanti jadi kete family la ek..eh mizah pegi tak syafiQ tunang on 7hb nih? pegi ek!

  6. January 27, 2008 9:47 pm

    xpe kak aida, insyaAllah, nanti kita bawak naik myvi ek.

    yeaaah thanks a lot for the link kak! sayang kamu!πŸ™‚ apesal lah saya tak ter’discover’ link ni b4 ni? yeah bolela tgk prison break criminal minds csi dan macam2 lagi.

    aisya, kite tak tau pun syafiq nk tunang dah. cik faez tu bukan cerita pun. yep tak sabar nak naik kereta baru ‘saya’!! hehehe.

  7. January 27, 2008 10:46 pm

    mizah, ada gambar kamu ms muda2 di blog saya! wakakakkaka..

    weh! tak dpt jumpa hrtu..

    dtg ngan en tunang yek??
    πŸ™‚

  8. idawanie permalink
    January 28, 2008 5:05 am

    mizah, da try jugak masukkan gambar tp cm x lawa jee..
    huwaa..x best!

  9. January 28, 2008 9:43 am

    iye athirah…aku dah baca blog ko!! hehehe,lom sempat komen lagiπŸ˜‰ a’ah tulah hrtu lambat sgtla ko smpai. rindu gilerrrr kt cicakkk!!!

    cik ida, heheheeee ala xkesahh! letak je kt blog tu cepat bebeh!

  10. January 28, 2008 11:02 am

    mizah shera da upload pix in her blog..wei ader gossip nih, i msg u tru facebook!

  11. January 28, 2008 11:26 am

    yay! cepatlah im waiting!

  12. aisya permalink
    January 28, 2008 12:50 pm

    erk..faez tak cakap? hurm pulak..kate pegi..nanti tanye la..aisya keje on that day tapi pagi aisya pegi nak jenguk kejap then aisya drive ke keje..

    hek hek suke nye nak naik BLM baru dier..kete family la katekan..kete awak la jugek..

  13. January 28, 2008 8:45 pm

    a’ah die tak ckp pun.. ala memanglah kereta family tapi tu pun kalau die bagi saya bawak😦

  14. aisya permalink
    January 29, 2008 12:54 pm

    ala cik mizah tak luak pun..kalau dier tak bagi awak bawak..jangan bagi dier masuk bilik! hik hik hik..

    nanti pegi ok? nanti orang cakap kat faiz suh bawk buah hati cintanye!

  15. January 29, 2008 11:52 pm

    yela tu cik cah! ;-)7hb bukan raye cina ke? awak kene keje gak? ciannyee…

    saya sangat busy harini.arghh!!

  16. aisya permalink
    January 31, 2008 8:29 am

    memang raye cine tapi saye nak keje..hik hik hik saye nak kumpul duit nak kawen jugak! hik hik hik..

  17. January 31, 2008 12:29 pm

    ye cik cah keje rajin2 k dapat gaji next month belanja kitorang (saya dan faez). tenkiusss!!!

  18. aisya permalink
    January 31, 2008 2:12 pm

    hukhuk terbatuk kejap..

    cik cah kene belanje ke… bukan awak kene belanje ke..bole ape salahnye..jom kite ngedate same same then makan same same..u set the date then we go ok!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: