Skip to content

Very short one

March 4, 2008

Fuhh! Not much time to update. Been busy (as usual?) the whole week. I have to clear things up since I’ll be moving from payroll to another section – HR System & Admin – which means I’m going to work together with Dila & Aza.🙂 And ML (my new section head)  dah bising-bising suruh saya pindah cepat-cepat. She’s afraid that I wont be able to back up makcik Dila’s workload since she’ll be off for her 10 dys! marriage leave next week.

So, this weekend, next weekend, and the weekend after, my schedule would be full of attending wedding invitations. Hehe. Aien @ S.Alam , Dila @ PD (yg ni pasni terus gi mandi-manda) & Nurul @ JB. Athirah, jangan lupa date kita ni!!

My wedding prep? I’ll update it in the next entry insyaAllah. So far, not much progress. Hehe. Barang-barang for hantaran pun belum settle lagi. Haa tunggulah bila dah sampai tahap cuak tu mungkin baru kelam-kabut sikit.

Oklah, till then. still in the office ni settling important letters & stuffs. Shera, where’s the pics? Kate nak send kat mel makcik. And sorry to Erin, I’ll do the tagging nanti k.😉

20 Comments leave one →
  1. March 4, 2008 10:39 pm

    Makcik bz.. i’m the first to comment!

    1stly, tgk blog aku dah upload video hrtu!! sgt lah kepoh..

    ok!! i won’t forget our date la cik mizah.. nanti calling2 eh.. tak sabarnya!! 🙂
    🙂

  2. Acik Aisya permalink
    March 5, 2008 12:19 am

    siannye bakal pengantin nih banyak pulak invitation..well amik berkat takpe nanti awak tuh jadi pengantin ramai yang lain pulak nak datang.. =)

  3. March 5, 2008 12:22 pm

    ok thirah, nanti saye tengok kat blog awak.😉 eii tak sabarnye nak jalan-jalan malaysia!!

    cik cah, a’ah tulah tapi takpe suke je tengok orang kawen ni. memang amik berkat ni.🙂

  4. March 6, 2008 1:27 am

    ohooo mandi manda dengan budak2 tu skali ka?

  5. March 6, 2008 8:58 am

    kak hamizahhhhhh,
    nnti mase wed dila kaaannn…klu kite nk tumpang stay umh awak bole ke kak hamizah??? huhuuuu…

    eh, phone num awak tak tkr lagi kan?? still yg lama kan??
    nnti saye calling2 awak ekk…

  6. shera permalink
    March 6, 2008 9:05 am

    hahaha..amik berkat weh jgn x amik..

    gambar2 aku kena resize dulu ler.xde masa nak wat.skg byk benda nak catch up..kemas brg pindah umah/visa xsettle lagi/keje kena settle b4 bercuti..huhuhu..

    nanti2 ok??

    take care makciks!

  7. March 6, 2008 11:43 am

    lanun – mandi-manda dengan chokie lorh. hihihi

    cik kopi – boleh jek, tapi kite balik seremban time tu. nanti kita suh nadiyah jaga awak ye kakak. awak nak pi skali dgn sape ni? cik tunang awak join x? yup, im still using my old phone num. nanti calling k!

    makcik shera, mestilah amik berkat ni. and nak suruh athirah makan sirih boleh tak? mane tau tak lame lagi die jumpa mr YOU mcm ko. hehehe.

    yup its ok, just take ur time. btw, ole-ole from tokyo jgn dilupa untukku!!!! b4 fly tu msg aku ok?🙂

  8. March 6, 2008 11:50 pm

    yeay cik mizah nak bagi aku makan sireh!! ahahaha.. ye, sebab hari tunang haritu shera kena makan sireh, then jumpa Mr. YOU itu..

    masa tunang anem, ecah curi2 makan sireh ke?? aku tak ingat..

    aiyo..bile mahu ketemu jodoh..😦

  9. Cik Cah permalink
    March 7, 2008 12:11 pm

    cik mizah jangan lupe datang umah kite on 11may2008 ye lepas zohor..the card i email later.😉 winkwinK!

  10. March 7, 2008 11:49 pm

    ye cik thir, sila curi2 sireh nurul nanti k!😉 rindu kat korang laa..aku baru gelak2 sakit perut tgk video ko tu.

    insyaAllah cik cah, kalau cik paez nak bwk. hehe.

  11. Cik Cah permalink
    March 8, 2008 8:26 am

    takde makne nye..pesan kat en faez kehadiran diwajibkan..hi hi how the new phone? besh taks?

  12. March 9, 2008 11:54 pm

    ahaha.kak mizz!! saw ur video tauu😛 upppsss apekah?? he he he.btw,its okay tagging later.but make sure buat tau😉 and cepat2 cari hantaran!!!! siap nak beli bag LV kan? he he he

  13. shera permalink
    March 10, 2008 9:19 am

    oiiii trah n mizah ;p

    xde kaitan ok..mr.You nih..lawak ke apa?

    *grrr*

  14. March 10, 2008 10:40 am

    cik cah – insyaAllah. saye akan pastikan saye dibawa oleh encik faez nanti.

    hahaha, erinn! kak thirah is very nakal one tau! bole plak die gi upload the vid. actually tak igt langsung die record. no wayla LV tak mampu guwe. btw im Very busy these few weeks la syg. and.. ive read ur entry on the trip to Indonesia. woowww kok kamu sudah punya cowok baru di sana??? hahahahaha. dikacangin!!!

    helo shera?? xde maknenyeeeeeeeeeeeee lawak ke ape. ini betul2 bukan main2. kedekut taula ade mr YOU. blueekks!😉

  15. aisya permalink
    March 10, 2008 1:27 pm

    gewd gurl!

  16. March 11, 2008 9:17 am

    hahahahaha aku pon tegelak gak tgk dokumentari ko mizah..kecoh ko x berubah..

  17. March 11, 2008 9:19 am

    aha aku pon rasa curik sireh tu menjadi laaa wei…if curi byk kali ade effect pape x? shera pnah curik sireh ker?

  18. March 12, 2008 8:23 am

    kak hamizah,
    sile pegi kat blog saya… ade gambar2 kita mase wedding kak aien & abg yuzi (abg yuzi???? apekah….)
    nnti saye kasi thru email ye gambar2 itu.

    pastukan,
    nk bgtau tis weekend i’ll be staying kat mastura’s place (yg kite jupe mase wed yuzi haritu). sbb nye saye segan la awak takdak😛 nnti saye jd mcm kura-kura sumbang…eh… kera sumbanggg… jadinye, kite ketemu skali lagi time wedding dila ekk😉

  19. March 12, 2008 12:22 pm

    hahaha, yup yana insyaAllah kalau kite tetapkan niat kat hati sambil makan sireh tu, menjadi kot. hhehehe. shera tu bukan curi, dia telah dipaksa makan sireh mase majlis tunang aku dulu kuang kuang.

    kak kopi, yeee dah tengok gambar2 dr cam awak! nanti bile2 free email kat kite ek? awak ni itupun nak segan2. saya dah cakap kat cik nadiya tengok2kan awak. era pun kan ada kat umah kite tu. tapi, xpelah kalau awak duk umah mas, kite jumpa kat kenduri dila nanti ek.😉

  20. March 12, 2008 10:35 pm

    korang, sebenarnye aku xmkn pun sireh kt umah anem hrtu.kalau x mulut aku dah merah dah uols..
    huhu. lame gile xbc blog korg.anak buah aku ske kacau kalau aku duk dpn laptop.. anak2 skrg.die pgg mouse lg nmpk efisyen dr makcik die ni.

    video? kt mane video itu.nnt aku crk smpai dpt mlm ni..hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: