Skip to content

Random

March 16, 2008

I’ve been wondering since morning why am I having this very bad waist pain. Now I know why. Its the time of the month. Waist pain is not common in my case, I mean a very bad one, macam rasa nak patah pinggang. Seriously. And its also the time of the month to be having a few cups of teh o limau panas, which I’m sooooo not fond of.

Random fact #1 – I don’t really love Teh O Limau, panas/suam/ais. Hehe.

Am watching CSI Miami right now. Lama gilerrrrrrr dah tak follow CSI series. And I’ve missed like what ? 2? 3 episodes of the latest season of CSI Vegas. I even missed the first episode where the CSI team finally found the missing Sara, which is the sambungan from last season finale. Takpelah nanti karang bukak axn-asia.com. Nak keep track on the episodes.

Random fact #2 – I am a fan of CSI series. Especially CSI Las Vegas. I like watching Minda Penjenayah too. Haha. That is what Nad & I used to call the series – Criminal Minds. Arggh best giler. Lagi best dari American Idol. Hehe.

I’ll be getting my new glasses this Friday. Yeah dah tak sabar nak dapat spek baru sebab the one I am wearing now dah dekat 2 tahun tak tukar. Masa pergi check mata semalam mula-mula ingat dah makin teruk giler tahap kerabunan mata ni. Sampai ada orang tu dah bising giler sebab mata saya dah makin teruk. Mahal gilerrrr harga spek & lens dan harus jugalah saya pakai selalu lepas ni. I still have a few more pairs of contact lenses, cukup untuk the coming three or four months. Encik Faez pun dah keluarkan arahan supaya lepas kahwin pakai spek je, takyah pakai contact lagi. Hehe.

Esok kerja!!! Malasnyeeeeeee!!

13 Comments leave one →
  1. March 17, 2008 9:01 am

    whoaa arahan encik faez….may b dia takot lepas kawen ko ramai peminat kot..haha.
    weh yuyu kawen bila huh? anem?

  2. March 17, 2008 9:15 am

    kuangkuangkuang..xde maknenyeee. dia nak kasi aku nmpk cam makcik-makcik. hehe.

    cik yuyu kawen this weekend, 22nd. Anem plak 19th May if im not mistaken.

  3. aisya permalink
    March 17, 2008 1:23 pm

    takde maknenye makcik makcik awak tu memang makcik kan kan kan kan..:)

  4. suraya permalink
    March 17, 2008 2:37 pm

    episod yg die jupe sarah tu tak bessssss..kalo wat sara mati lagi bessss..biaq grissom sedey banyak2.hang pakai spek la sonang.x yah bukak basuh2 pakai balik..tp time ehem2 x nampak laaaa..tu yg x syioookk..huhuh.sori berbau biru komen ini =)

  5. March 17, 2008 3:04 pm

    cik cah – kuangkuangkuang.yelah saye ni makcik @ makngah. hehehe.

    suraya – hang ni memang bluelah.dah tak sesabar nak kawin le tu.hahahaha!tapi betul jugak!tapi tanak komen.kuangkuangkuang.

  6. suraya permalink
    March 17, 2008 4:45 pm

    aku tgh kusut serabut berselirat pale otak sekaaaraaanggg!!gue kene pk bende2 menenangkan fikiran je…yang indah2 belaka.muaahahaha.aaaa takout nak kawen!!lg sebulan ja beeebss

  7. March 17, 2008 5:19 pm

    hahahahahaha i agreed wif aisya, mizah mmg MAKcik…
    eh 19th is on monday laaa..r u sure?
    ko kem salam yuyu,cakap congrats kat dia. aku x dapat pegi laa bz ngan wedding preparation..
    hmmm random fact bout u tuh baru 2..kiterang nak 8 laaaa..

  8. March 17, 2008 5:38 pm

    suraya hang kelam kelibut pun jgn smpi nak pikir yg biru-biru jek!!

    eh silap la dey tambi, 17th May.hehe.insyaAllah akan ku sampaikan salam pada cik yuyu.woooiitttt apesal dah bz ni aku pun lom bz-bz lagi tau!!!

    btw,i’ll add another six in next entry ek.😀

  9. Aisya permalink
    March 18, 2008 7:17 am

    elelle jangan la marah kat kite makngah..cik cah pon makcik jugak..skang bukan cik cah je..kite bakal jadi mak lang pulak..he he he

  10. March 18, 2008 9:26 am

    American idol this season mcm tak bape menarek hati sayer… hihii…tataula mebi bile da tinggal skek org, bru best nk tgk kot…ngehngehngehh

  11. March 18, 2008 10:08 am

    cik cah, hehe.. tak marah laaa.

    kak kopi – budak2 rumah saye tu semua hantu American Idol.mebi la kot dah tinggal 5-6 org baru ia akan jadi lebih menarik. tapi bg saya CSI tetap lebih besh dr AI. ;-)ngehngehngeh

  12. March 24, 2008 3:52 pm

    Dh kawen nanti mesti dh x byk mase nk tb😉

  13. March 24, 2008 3:52 pm

    Dh kawen nanti mesti dh x byk mase nk tgk tb😉

    *Kakak, sile delete comment yg atas ye.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: