Skip to content

Weddings

March 16, 2008

1st of all, Tahniah buat puan Aien & encik Yuzi yang telah selamat diijabkabul minggu lepas. Entry khas telah dibuat oleh Cik Kopi .Yang pasti, kenduri puan Aien memang top class. Saya sangat suka! Khemah cantik, table cloth & all the arrangements were very nice & sweet. Boleh ke nanti nak tempah khemah kat awak?πŸ˜‰

And today, I attended another wedding of a very good friend of mine. Akhirnya, Dila bergelar Puan Dila. Inilah sorang kawan yang paling banyak peminat, crushes, teman tapi mesra,dan banyak lagi yang mana di penghujung cerita, lelaki bertuah yang berjaya menduduki takhta hati Dila ialah encik Piqin. Hehe. Tahniah korang! Saya dan Faez doakan anda berdua diberi kebahagiaan, dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki oleh Allah dan moga mahligai perkahwinan kalian utuh hingga hujung waktu. InsyaAllah.πŸ™‚

Adakah saya sudah menjadi semakin jiwang?

Waktu sampai di PD petang tadi, cik Atul & Nad and others dah pun balik. Suraya, eden tak sodar sms ekau tu den baco masa dah sampai rumah Dila. Hehe. Grrr.. Ini semua gara-gara cik Faez lambat bangun pagi dan akhirnya telah bersiap lambat menyebabkan dia bertolak menjemput saya di rumah pun lambat. Tapi, nasib baik masa sampai rumah Dila, Kak Su kesayanganku baru sampai jugak. Yeah, akhirnya dapat dukung baby Zamir. Anak-anak Kak Su, Ayip & A’an pun macam dah kenal je dengan Auntie Mizah ni. Hehe. Bestnyeee! Oklah, these are a few pics taken during the majlis this evening.

cimg0769a.jpg

Ok, sorang satu pegang anak ye. Nasiblah anak kak Sue ada tiga orang kan? Cuba tengok si Zarif yang Dila dukung, beriye sungguh meratah sate. And baby Zamir, soooo cuteee!!! Geramnya saya!!

cimg0770a.jpg

Eiii, jaga-jaga lidi sate tu terkena adik nanti! Tengok baby muka dah macam nak nanges..
cimg0773a.jpg
The pengantin and the bakal pengantinπŸ™‚ Amik berkat ni..

cimg0776a.jpg
With my sister

I’m so happy for you bebeh!! Pikin, jaga makcik Dila ni baik-baik and make sure dia bangun pagi awal sebab dia mandi lama giler, kang lambat lak bersiap lambatlah pulak sampai ofis.

Oh, one more to Aien & Dila, cepat-cepatlah ada baby dalam perut!πŸ™‚

P.s: 3rd wedding in the month – Nurul’s at JB. Tak sabar nak naik newly modified Getz!πŸ™‚ with Thirah & Hana!!!

16 Comments leave one →
  1. shidot permalink
    March 17, 2008 2:18 pm

    mizah, adakah kamu semakin cantik atau make up kamu lebih berseri atau warna baju kamu sesuai dgn kulit kamu???

    ATAU BAKAL PENGANTIN DAH MULA MENUNJUKKAN SERINYA!!

  2. March 17, 2008 3:10 pm

    shidot, rasenye warna baju sesuai dengan kulit kot.hehehe.perancangan untuk memastikan kulit muka licin bak telur dikupas setibanya bulan March masih tidak kesampaian.hehe.

    seri pengantin tu masih awal sangat la.ade 3 bulan lagi ni.maybe dalam sebulan lagi tu nampaklah serinya, insyaAllah. Amin.πŸ™‚

  3. March 18, 2008 9:25 am

    ala… bestnye kamorg dpt amik gambo dlm umh.
    kami2 sume ni amik gambo kat luar… tak bape clear sgt…huhu

  4. fiza permalink
    March 18, 2008 9:32 am

    congrat dilla… cantekπŸ™‚ semoga bahagia selalu

  5. March 18, 2008 9:47 am

    kak kopi – a’ah sebab dah tak ramai kot time kitorang tu. so boleh amik gambar kat dalam. tapi gelap & berapa clear jugak ni.

    fiza – thanks..untuk pihak puan dila. hehehe.

  6. iceskyjuice permalink
    March 18, 2008 3:33 pm

    baby zamir tembam gile..geram sangat!! kat kenduri dila aku sempat cubit pipi die je..ops..jangan bgtau kak su..hehe

  7. suraya permalink
    March 18, 2008 4:09 pm

    ouwwhh enche choki tiada misai dats why aku rase cm ade bendo kurang di mukenye.ahahha.

  8. March 18, 2008 4:17 pm

    ohhhhhhhhhhhhhh nad! ko cubit pipi baby smurf! mama surf a.ka kak sue bace blog saye tau!! ngehngehngeh!! kak sue, nadiya cubit pipi baby zamir!!

    surayatul nabila, a’ah die shave misai. konon nak nampak lebih muda sket dr aku le tu. tapi ok ape takde misai. hencem peee..πŸ˜‰

  9. iceskyjuice permalink
    March 18, 2008 4:42 pm

    ala..kak su bace ke…kak su sorryyyyyyyy….baby zamir@smurf comel sangat!!!

  10. March 18, 2008 5:22 pm

    nasib baik kak sue dah balik awal, hehe tak sempat nak bace. sok pagi saye suruh mama smurf bace komen awak! takotnyeee!

  11. shera permalink
    March 20, 2008 1:22 pm

    mizaaaahhh, korg konvoi eh g umah nurul ;(

    bestnyee..have fun ya

    makcik, sakan amik berkat eh kamu

  12. March 24, 2008 3:40 pm

    baru bukak internet ni and sempat bace blog2 orang ^_^. Tq sbb sudi datang. Aku ingat ko tak datang. Datang lambatπŸ˜¦πŸ˜› hehehe..

  13. March 24, 2008 3:50 pm

    Nk tempah khemah? Bleh jeπŸ˜€

    Bese je la kenduri saye tuh, dh xleh nk pikir ape. Seme pon men bantai je last minute, huhu. But Alhamdulillah la. Overall saye puas hati wpon ade slack here & there.

  14. March 24, 2008 4:05 pm

    aku mestilah datang makcik oi.. kan dah janji. hehe. xpe biar lambat skit asalkan datang.πŸ™‚ woooww best x berbulan madu? kuangkuangkuang

  15. March 25, 2008 8:03 pm

    hahahah.. best best.. duit pun mengalir mcm air.. hehe..

    camne korang? ok tak? aku tgk takde missed call pun.. hahaha.. bagus bagus..

  16. March 26, 2008 9:23 am

    hehehe. woowww! ko dh stat masak untuk pikin x? woit cepatlah balik! kitorang bolehla survive tapi cam lambat skitla nak bertindak bila lisa suh itu ini sebab cam terpinga-pinga & tak sure. but overall, everything’s fine!πŸ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: