Skip to content

Lay-Zee

March 24, 2008

Saya rasa sangat tak bersemangat nak update. Hehe. Sori kak Pinat, saya update this weekend yek.๐Ÿ™‚ Oh tapi saya dah buat countdown dah. 89 hari lagi??ย  Can’t wait but at the same time soooo many things to be settled. Tahap kepanikan tu belum serius lagi. Camne ni?

Agenda hujung minggu – Ke kedai kad kahwin, dan menghabiskan pembelian barang-barang hantaran.

28 Comments leave one →
  1. nuraisya aka cik cah permalink
    March 25, 2008 2:48 pm

    hmm tak sabar nye nak tgk update awak next entry cik mizah..semua hantaran dah siap? tak sabarnye nak tgk..countdown 89 days? hi hi hi beshnye..saye countdown lagi 41 hari..

  2. March 26, 2008 9:28 am

    hehehe. ala xde byk progress pon. yang besar-besar cam kanopi & katering parents kite dah settlekan. sekarang ni tengah nak pikir cincin, barang hantaran, photographer, tempat honeymoon, rumah sewa bla blabla.๐Ÿ™‚

    selamat counting down to ur engagement day cik cah!

  3. March 27, 2008 11:24 am

    Settle kan cpt2, nanti dh leh relax. Sbnrnye x jugak.. mesti ade je benda yg x cukup + nk tmbh last2 minute๐Ÿ˜€

    Gudluck!!

  4. March 27, 2008 5:37 pm

    InsyaAllah kak aien. Saya rs sy xleh nak relax kot smpi ke hari kawen, sebab saya ni byk sgt tak buat lagi. Awak yg dah start lagi lagi lagi awal pun cam kusut2 jugak di hari-hari akhir nak majlis kan? Thanks so mucho & pls pray for my success kak!๐Ÿ™‚

  5. Acik Lina permalink
    March 28, 2008 3:14 am

    ha…nk g honeymoon kat ne?
    nk ikut bleh…hihihi!!!

  6. March 28, 2008 10:06 am

    ohhhhh…kul 3 pagi tak tido lagiii?? nak kena marah nii..๐Ÿ˜‰

    tak tau lagila nak honeymoon katne.igt nak gi pulau2 dalam malaysia je kalau budget lari.hehe.kalau ada org sponsor best gak kan?

    nak ikut ke? boleh…tapi hang pi tanya abg faiz hang dulu.๐Ÿ™‚ semalam adham sampai kat rumah awak, kita cakap dlm tepon dgn die tapi die senyap jek. dan dia dah pandai jalannnn!!! (abg faez ckp)

  7. nuraisya aka cik cah permalink
    March 28, 2008 10:30 am

    cibuk je acik lina nih nak ikut..mane leh tapi kacau je..hik hik hik

    adham kan dah lame pandai jalan kan.. kan kan..

  8. suraya permalink
    March 28, 2008 11:36 am

    pangkor pon dokat jo.sobolah umah den jo.ahaahahaa.oi stress banyak2 kang kua jerawat mcm den zaman dolu.padan muko.

  9. March 28, 2008 2:14 pm

    pangkor best ke suraya? eden tak tau lagi ni. nak setelkan rumah dulu.harap2 dapat hadiah pakej berbulan madu.hehehe.tanak naik jerawat macam koooo dulu kak!!!! saya tanak stress sangat2.

  10. Acik Lina permalink
    March 28, 2008 5:46 pm

    org main2 je…takmo la kaco pengantin baru honeymoon nnt…=)
    apsal plak Adham ade kat umah??? tak tau pon…=O

  11. semahsmash permalink
    March 28, 2008 9:55 pm

    mizah g la honeymoon kat sipadan..bestt…

  12. chokie3200 permalink
    March 28, 2008 10:28 pm

    Hi cyg..

    Jgn lupa update spreadsheet budget kita!
    Harga emas dah makin naik…so better beli cepat.

  13. shera permalink
    March 29, 2008 9:20 am

    makcik, aku rasa kamu dah cukup perfectionist..so, rasanya bab2 brg kawen sure no prob kan? :p

    huwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  14. March 29, 2008 8:13 pm

    Acik lina – Adham ikut mama+papa dia gi johorla. adik kak azreen kawen. tapi die xsinggah s.alam balik nanti. tak dapekla jumpa dia.

    Cik Semah Vogue – A’ah kan, sipadan cam cantek dan best jek.

    Encik Chokie – yela, dah beli daahhh!!!!๐Ÿ˜‰

    Shahirah Samsudin – saya tak perfectionist la. Kamu tuh yg perfectionist!! Jgn lupa ole-ole dari Jepun! Muuuaaahh!!!๐Ÿ™‚

  15. March 29, 2008 10:07 pm

    btul ckp en chokie…
    hage emas sgt mahal.last wikend p bli cincin utk en zuhair… saye mcm nk terpengsan tgk hage emas… eh eh bkn saye, en zuhair๐Ÿ˜›

    so, kak hamizah… dh byk ke da settle?๐Ÿ˜€

  16. suraya permalink
    March 31, 2008 10:20 am

    den pun dah lamo x poie pangkor.adola lam 3..4 taun lopas.kalo poie sipadan ekau duduk diam2 kat pulau tu ajola.muahahahhahaa.ekau duduk mano pas kawen.puncak jalil tu banyak gak umohnye.den poning jalan sano.

  17. March 31, 2008 10:52 pm

    kak kopi, dah beli dah cincin kahwin?๐Ÿ™‚ saya ni byk laggiiiiiiiiiii tak setel. as u know.๐Ÿ˜‰ tolonglah sergah saya gaakkk!

    suraya! series buruk giler ko cakap nogoghi. hehehe. haaa x tau lagi duk mane tp at the moment mmg pikir nak cari2 kat puncak jalil. jom suraya dok situ!syok sket ado toman (teman).

  18. nuraisya aka cik cah permalink
    April 1, 2008 12:02 pm

    tue la cik mizah..cepat cepat tarikh awak makin dekat nih.. jangan lupe..(ikut gaye cakap cik chokie) he heh he..Boo! sergah cik mizah suh cepat sket..๐Ÿ˜‰

  19. April 1, 2008 2:12 pm

    hehe..tulah. sila tolong sergah encik chokie gak. sebab dia driver sayeee! kalau xde dia, camne saye nak pi beli barang & all?๐Ÿ˜‰

  20. shera permalink
    April 1, 2008 2:32 pm

    hahaha..harga emas dah naik….scary aku dgr..
    aku kawen lambat lagi…so, nasib ler sape jadi laki ku nanti..hahahaha..
    itulah lelaki, ajak kawen awal xmo…

    hahahahah

  21. April 1, 2008 2:46 pm

    hahahahaha..
    waahhh itu dia kata-kata berbaur ugutan dari cik shahirah.muahahahaha! bersedia jelah mr YOU ko tu!!!!

    woi balikla malaysia cepat!! geram jek aku bace blog ko ditambah dengan gambar-gambar suka tak ingat..hehehe

  22. April 1, 2008 3:49 pm

    kak hamizah,
    kiteorg takde cincin kawen laa…
    sbb haritu da bagi 2 cincin skali gus.
    tp tulaa.. bebrg kemas blom bli… habes la en jnab nk memblinye nnti.
    tula org da ckp kat die bli cecepat… hehe

    mmm… brg hantaran yg side saye bg kat die dh settle…
    cume side en jnab blom settle tggu my-mother-in-law-to-be balekkk… die ade bwk balek skek bebrg dr us๐Ÿ˜‰

    meh nk sergahhh… kak hamizahhh!!! cpt settlekan brg hantarannn๐Ÿ˜›
    nnti ade je yg buat awak penin pale.baek settlekan brg hantaran dlu.pasneh bole pk yg laen

  23. farah azmin permalink
    April 1, 2008 11:19 pm

    ai cik mizah… kawin jgn luper jmpt aku tau… ingat ke x aku ni… wakakakaka… ko kawin bile ni??

  24. April 2, 2008 10:52 am

    X semestinye cincin.. rantai or rantai tgn pon bleh๐Ÿ˜€ jgn rantai kaki or rantai beskal dh, hihi.

  25. April 2, 2008 11:14 am

    kak kopiku – woww barang ape from us tu? kitorang masing2nye belom setel. ya Allah Mizah berapa hari je lagi ni?? cuak! ok by end of April sume brg dh nak kene beli (lambat x?) hehehe. skrg ni pon dh pening pale gak, tp br sket laa.

    cik farah – takkanlah aku tak ingat.aku kawen 21st june ni. weh cik kak, mane kad kawen awak ni? tak smpai pon kat rumah sayeeee!!

  26. April 2, 2008 11:56 am

    cik puan aien – rantai memang lagi sukeeee untuk diterima, tapi tang harganya kang lagi peningla orang lelaki. hehe.๐Ÿ˜‰

  27. suraya permalink
    April 2, 2008 5:46 pm

    Woi ekau ni dr haritu aku jumpo x abih boli barang lagi ko.apo ekau buek lamo2 kat sogo tu??!!ahahhaaaa.sale abih dah haritu maaa

  28. farah azmin permalink
    April 2, 2008 9:18 pm

    nantila, kad pn x siap lg… nanti dh siap kiter anta.. kene dtg tau…….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: