Skip to content

No Title :-)

April 2, 2008

Hello! Still stuck in the office. Hujan sangat lebat di luar ditambah dengan angin kencang. If I go down now, I would surely basah lencun by the time I get into the car.

I know. I promised to update on my wedding prep. But I left the checklist (the one I got from majalah pengantin; which is my official checklist..cheh!) at home. So, no wedding update for now. Hehe.

Went to Grazine (the kad kahwin co.) last weekend. But when we arrived, they were already closed. Please blame Mr Driver for his lateness – jam 11 baru bangun! Back home, I emailed them and asked for the scanned copy of the cards, since I dont think we have the time to go to Klang again plus jalan jem yang sangat teruk!!! Luckily Mr Driver wanted to go there again, to see the cards for real, so.. tengoklah next wiken macam mana.🙂

Eh, gotta go now!! Cik puan dila dah panggil kat bawah!! Till then.

20 Comments leave one →
  1. suraya permalink
    April 3, 2008 12:14 pm

    hhoiii abe mu ni sokmo bangun lambat.banyak koje ke??aha.weh wat bunting skali wat muke ko.br meriah!!

  2. April 3, 2008 1:35 pm

    kuangkuang
    xpe kasik canla wiken bgn lambat sebab hari kerja kena bgn awal giler. ha tula, suraya hang buat bunting ker? gile gempak ah. baju nak gi kenduri ko dh siap ni bebeh. xsabar nak gi. kuangkuang. ko nak adiah kawen ape?

  3. April 3, 2008 3:04 pm

    baju sexy… yak ak auww!!!

  4. suraya permalink
    April 3, 2008 3:33 pm

    buat.tp x letak muke aku kang nyampoh lak ko tgk muke bolat kitorang.kuangkuang.brg siap doh seme tinggal nak kawen ja.aaaa. hadiah aku nak selain periuk nasi sbb tj kate die dah ade =)

  5. April 3, 2008 5:05 pm

    puan lanun yg ganas, aku pakai kemeja kecik skit pon die kate seksi? mungkin kalau dila pakai baju aku baru nmpk seksi.muahahahaha.

    surayaaaa hebat ah ko siap banting2 macam konsert AF lg. ni dah jadi mcm wedding of the yr kalahkan siti nurhaliza ni.aaa aku nak bagi ko hadiah minyak mustajab dan minyak herbanika dari nona roguy untuk memecahkan lemak-lemak di badan dan sesuai untuk membesarkan ——–. heheheheheh!🙂 nak tak?

    aku lom bagi personal present kat dila gak. aku nak kasi ko set yg same,dila.muahahahahahahaha.

  6. shera permalink
    April 3, 2008 9:44 pm

    nak kad cpts!!!!!!

  7. suraya permalink
    April 4, 2008 12:12 pm

    alaaoo bunting grazine jugakk.hang p tgk sane.harge affordable jgk la.WWOoooWWww menarik nye hadiah…i llooiikke!!ko punya adiah kawen pun aku mau bagi baaikkk punyaaa!!memang ko gune sampai bila bilaaa.huahuaa

  8. fiza permalink
    April 4, 2008 1:07 pm

    wah…meriahnya ur preps… mizah nanti letak la ur check list..nak tau jgk ni..hehee

  9. April 4, 2008 1:55 pm

    aku takmo hadiah gitu..

    btw, hadiah ape yg cik suraya nak bg cik mizah? sila bgtau sket..

  10. April 4, 2008 3:37 pm

    shera – kad lom tempah pon lagi dongg!! sabaq ler😉

    suraya – tula aku ade nmpk gak grazinenye bunting, tp cam gempak sgtla plak nak berbating neh. kuangkuang. so jadiklah hadiah kawen ko produk nona roguy..hehe

    fieza – ala biase2 jek prep kite kak. mcm org len gak.🙂

    lanun – ahhhhh aku nk bg tu jugaakk!! suraya, aku nak blender ok?

  11. April 4, 2008 4:15 pm

    mizah, aku bg ko minyak bijan la… eh bagus woo.. cube bace ni..
    http://www.earthclinic.com/Remedies/oil_pulling.html

  12. April 4, 2008 11:11 pm

    wwooo ubat apekah tu dila.mcm mengubati sakit mcm2 jaa.errmm aku tamau la bg ko blender.hadiah mijah malu la i nak bgtau sini.secret!hihi.wei kak adekah ko masih bukak kipas tahap 1??aku terbyg kesengsaraan aku tidoq ngan ko dolo2.ahah sian choki nanti ooii!!

  13. April 5, 2008 12:17 am

    doongg!!! aku nk blender gakkkk!!!

    a’ah aku still tido dgn kipas slow tp x seslow dulu.choki kene blaja la tido mcm saye kaakk!!!

  14. April 7, 2008 5:19 pm

    weiho mizah bila ko nak update niha…kater jer aku..
    n sila change my url kat ur blogroll ok..
    psttt wuts ur hp no..aku da tukar fon aa n no sumer ilang..chet

  15. April 8, 2008 10:48 am

    bukan ah… ko yg kene belaja tido kipas laju.. isteri kene dengar cakap suami.. jgn derhaka… jengjengjeng..

    btw, su, kad ko dah sampai malangnye basah kene hujan.. hihi… btw..cantik la kad..

  16. semahsmash permalink
    April 8, 2008 10:23 pm

    puan dilla dgn cik mizah,kamu mahu bg hadiah kat suraya anem ape?aku plan nk bg cerek panas.korang gali gali la item lain..kekeke.

    kebaya on sale..cepat tgk!and ada bunga dulang collection aku nk let go..check it out,ya aw aw aw

    p/s:su ada request nk peti ais..aku pon nakk!!hahah

  17. suraya permalink
    April 9, 2008 12:22 pm

    alaaaaa sure hitam ggilleeerr aaa sampul tu.sile datang ye puan dila.i pakai merah jgk =)

    semah, hang kalo mau peti ais p tanye bos aku dulu ye.die tukang bayaq =)

    aku sokong ayat2 dila. mijah hang kene ikot ckp choki.jangan ingkar!

  18. April 9, 2008 1:44 pm

    yanadey – aku malas giler nak update skrg ni dong! nnti ill update yr link.

    mak lanun – baiklah, aku akan turuti nasihat puan itu.hehehe.to syg, kita xpyh psg aircond kat bilik nanti yek.

    semah vogue – aku nak bagi minyak urut nona roguy kat suraya! weh aku nak hadiah cerek panas jugak dr ko boleh? hehehe. waaah ade dua benda aku request dr ko neh.. kain kebaya nyona kaler merah dengan cerek panas. yeaaah semat sioott!!

    weeekkss suraya – ko tu yang jgn nak buli2 tajul pas kawen.aku no hal tido kipas kuat asal kene peluk. hehehehehehehhehehe.😉

  19. semahsmash permalink
    April 9, 2008 10:43 pm

    mizah: hint berkali kali tuh..jgn tamak mijah,org tamak sellau rugi..hehehehe

  20. April 13, 2008 7:58 pm

    cik semah – oklah. nak cerek. hehehe.🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: