Skip to content

Address, pls?

May 12, 2008

Now its time for u guys to give me your addresses for the card-sending purposes. Kindly provide your full name & full address here. Oh, you can also send it to my email. And while waiting for the card to arrive, maybe you guys can think of something to get as the wedding present. Thank you. HeheheheheheπŸ™‚

Aral yang melintang-lintang weekend lepas membuatkan saya susah nak berjalan dalam tempoh seminggu ni. Argghhh.

36 Comments leave one →
  1. May 13, 2008 8:08 am

    ohhh… apekah yg aral yg melintang itu?
    adekah awak eksiden kak hamizah?

    well, here’s my full name and address:
    Nurul Aida binti Ngadiso,
    G1, Block Allamanda, Mutiara Perdana
    Lengkok Kelicap, 11900 Bayan Lepas, Penang.

  2. May 13, 2008 9:06 am

    hehehe. xdelah kak kopi.πŸ˜‰ saye bukan eksidenlah.

    eh awak punye kad saye bagi by hand jela ek. time kenduri awak nanti kan kite jumpe.insyaAllah.10 hari je lagi awak nak kawen!!!!

  3. May 13, 2008 9:58 am

    nnt i’l sms it 2 u..mizah xlamer je lagi ko nk kawen..whoaaa

  4. May 13, 2008 10:03 am

    mizah punye kenduri nanti ade karaoke.. nanti suruh penyanyi karaoke lah.. hehe

  5. May 13, 2008 10:08 am

    okie dokie makcik!! jz read ur ‘perisikan’ entry. besar gaban mane lak cincin tunang ko nanti apetah lagi cincin kahwinn? hehehehe.

  6. May 13, 2008 10:16 am

    woit lanun, ape kate ko berduet dgn pikin kt kenduri aku? aku dh siap offer ni.hehehehe.nyanyi ok jgn x nyanyi.

  7. isma permalink
    May 13, 2008 7:51 pm

    hahahah..kelako la..
    mijah,
    CIK PUAN SRI ISMAHANI ISHAK
    NO54 JLN 8/149K
    BANDAR BARU SRI PETALING
    57000 KL

  8. May 14, 2008 8:16 am

    bru je nk bgtau suro antar kat address jb.sbb saye takde kat penang sebulanπŸ˜›
    ok ok… jupe time kenduri saye nnti,insyaAllahπŸ˜‰

  9. suraya permalink
    May 14, 2008 8:43 am

    karaoke kah?? i like!alamat gue nak jugek kerr

  10. May 14, 2008 9:35 am

    Cik Puan Sri Semah – thanks pn sri. wait for my card ek.πŸ™‚

    Bakal Puan Kopi – lame gilerrrr cuti kawen.ni nak pulun hanimun sepuas-puasnye ke kak kopi?πŸ˜‰ hehehe.

    Puan Tajul – tak payahla ngade, ko punye nnti aku bg by hand je.suraya,aku nak hadiah kawen HL shake.

  11. suraya permalink
    May 14, 2008 3:28 pm

    wwoooo lamenye eyda cuti.sebulan ttuuu.aku ngat aku punyo paling lamerrr.wek nak shake pulok.tamau aku mau bg ttooooottttt!! =)

  12. May 14, 2008 4:13 pm

    hehehe. tulah, aku cuti seminggu seminggu jek. marriage leave 10 hari so separuh kat kenduri aku separuh lg kt chokie. aku nak la senza pls bebeh. weh ko xblk ke wiken ni? br igt nak jumpe ko bg brg dibah tu.hehehehe.

  13. May 14, 2008 4:59 pm

    cik mizah kite dah tgk card awak..hikhik kelmarin mase kite singgah umah makndak hantar sedikit manisan..kekek cantik..mintak satu en faiz takkasi..kekek takpela..wait for ur wedding la..

  14. May 14, 2008 5:24 pm

    hehehe. kite baru amik kad tu dr enche paez smlm. takpe, nanti kite hantarlah satu kad kat awak ek.

  15. farah azmin permalink
    May 14, 2008 10:41 pm

    aku nak kad gak!!!! hehehe… address aku sama je ngan alamat kt kad aku k…πŸ˜€

  16. May 15, 2008 9:17 am

    okeh kak farah!!! nnti aku hantar ke address tu..πŸ™‚

  17. suraya permalink
    May 15, 2008 9:21 am

    aku ade banyaaaakkk keje 2 weeks ni.so enche tajul kene mai tgk bini die kat sabak.ko bg ajela kad tu kat dibot.kang x nyempat2 aku jupe ko.errmm.. ko saiz s ke xs ke xxs bebeh (aku rase kalo la senza tu makin kecik saiznye makin murah rege!! kuang..kuang..kuang)

  18. May 15, 2008 9:45 am

    ala su..dibot manede minggu nila.die kan pi aral melintang.bukan kad kawen akula,kad kawen tu xkisah bile2 boleh kasi.hehehe.tapi xpe, die kate nak pos jek so aku bg address umah.bagus adik ko ni,mudah nak berurusniaga.hehehe.i love u dibah!πŸ˜‰

    aku size s kot.miahahahahaha.πŸ˜€

  19. asnaida permalink
    May 15, 2008 10:15 am

    sy punye address mau jugak ker??πŸ˜€

    send by pos jugak la, nak membazirkan mijah nyer setem, hehehe..

    Haidah Bt. Hussaini
    44, Jalan Wirawati 3,
    Taman Maluri Cheras,
    55100 Kuala Lumpur

    Arigato,πŸ™‚

  20. May 15, 2008 10:36 am

    mengade-ngade tau ko ni budak kicik! xpelah,bukan selalu dapat kad berpos dr aku kan.

    aida,ko dtg bwk boifren baru ok? hehe.

  21. suraya permalink
    May 15, 2008 11:08 am

    ouUUWww..lambat lak aku pikap pasal aral lintang ko.wek pooyoss!!aa adik aku pun kene jugek.i lupelaaa.alaa dibah tu nak dpt RM$$$ laju je la die.

  22. nad permalink
    May 15, 2008 2:09 pm

    hamizah razak! saya nak card jugak bole?πŸ™‚

  23. May 15, 2008 2:18 pm

    boleh jek cik nad. hehehehe. dengan syarat awak bawa boifren awak encik F di majlis saye nantiii!!!

  24. May 15, 2008 3:30 pm

    saye cuti few days saje la bakal puan mizah juge puan suraya…
    disebabkan belah jnab buat 2minggu lepas tu, kene la saye wfh – jadinye campur cuti+wfh saye tak masuk hofis lebey kurang sebulan.tp still keja taauuuπŸ˜‰

    puan su, saye jugee mahu la senza! ekekekee.. eheh, puan dila dh offer haritu, kene mintak kat dieπŸ˜›

  25. lifeisaduty permalink
    May 15, 2008 3:43 pm

    jgn lupa saya..

  26. May 15, 2008 4:11 pm

    kak kopi – oh boleh ek wfh? kalau sayelah boleh wfh, sure satu ape pon xbuat.hehehehehehehe. yes, i still remember la ur cuti kawen 3 dys only kan? heehehe.ciannye!!!πŸ˜€

    kak kala – saye tidak lupe. baru reply mel awk ni.πŸ™‚

  27. Ili Haizu permalink
    May 16, 2008 2:24 pm

    Mizah, bila nak announce wedding date kt sahobat? Senang sket nak masuk calendar.
    Ni add aku: 59, Jln BU 11/3, Bandar Utama, 47800 Petaling Jaya, Selangor. Chalos

  28. May 16, 2008 2:30 pm

    cikeduuuuuuuuu!! thank god u r still alive (n kicking?)! hehehehehe!

    weh lame giler x dgr citer ko!! nanti aku masukkan kt sohabat.kat opis xleh bukak yahoola kene balik rumah dulu.

  29. jack_sparrow permalink
    May 16, 2008 3:35 pm

    antaq kt peti surat houseno20 ok?? huhuhu

  30. May 16, 2008 4:06 pm

    woooiit jack sparrow! bukan kt peti surat jek,antaq by hand pon boleh!πŸ™‚

  31. erun permalink
    May 18, 2008 2:44 pm

    huhuhuh…aku x dulik…kad kena spi kt umah aku di kulai ngan selamatnye…huhuhuh

    DATIN SRI KHAIRUNNISA KAMARUDIN
    2284,JLN KEMBOJA 36/6
    TMN INDAHPURA
    81000 KULAI
    JOHOR…

    huhuhuhuhu:)

  32. hana permalink
    May 20, 2008 8:37 am

    cik mizah,jgn asyik bejalan je..dah nak kawen neh..dok diam2 dalam umah..haha..kenduri ko clash ngn mimah ni..cmne ek..ili ckp kite seme gi umah mimah je la..huhu…

  33. asnaida permalink
    May 20, 2008 10:58 am

    nape kad nyer x smpi2 lg??😦
    cik mijah lmbt,πŸ˜›

    psttt.. cik mijah, sy mane ade bf baru, yg lame ade la, kihkihkih, (just kidding ok),πŸ˜€

  34. jack_sparrow permalink
    May 20, 2008 1:03 pm

    letak stem siap cop skali oke….

  35. May 20, 2008 3:25 pm

    Darling, still need my address? Or u know where to find?πŸ˜€

  36. May 20, 2008 8:42 pm

    Datin Sri Erun – baiklah datin sri, bagi kad itu tempoh 2 minggu untuk dia selamat sampai ke dalam peti surat rumah anda di kulai tu.πŸ™‚

    Hanana – tulah, aku akan kurangkan berjalan lepas ni.aah x kire kene gi umah aku gak. rumah aku lg dekat dr umah mimah tau! hehehe.πŸ˜‰

    Cik Haidah – aku br la nak menulis address kat kad ni. Sabaq noo. in 2 weeks time insyaAllah. woow, ape maksudnye bf lame tuuuu? pakai baju br tau dtg kenduri sayeeee!

    Jack sparrow @ dikija – ok boleh. aku cop pakai cop name aku boleh?πŸ˜€

    Darling Aien – hehe takpe, i know where to find it bebeh.πŸ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: