Skip to content

Aida is married!

May 28, 2008

Bertolak ke JB bersama encik Faez on Sunday morning. Arrived at UTM around one plus. Masa tu langit dah gelap dah. Sampai-sampai dewan terus amik nasi, lapar sangat, cari-cari tempat, ternampak Pakcik, Qais & Naim. Pastu, Dila & suami pun join the table. Maaf, gambar tiada sebab kamera tak bawak.🙂 Anyway, gambar kat bawah cilok from Aida’s web album.

Puan Aida, awak sangat comel haritu! :-D 

To Aida & Zuhair, tahniah atas perkahwinan korang berdua. Really happy for both of you. Moga kalian berkekalan hingga hujung nyawa, InsyaAllah. Moga cepat-cepat dapat baby!! ( lumba dengan Aien & Yuzi..hehe). Cepat-cepatlah jugak update pasal wedding awak..😉

Sesapa yang membaca blog saya dan masih lagi belum memberi address untuk penghantaran kad jemputan, silalah berbuat demikian secepat mungkin. Thanks! :-) 

18 Comments leave one →
  1. May 28, 2008 8:57 pm

    Hohoho.. xde nye nk lumba2. Korg2 dipersilakan lah dulu😀

  2. suraya permalink
    May 29, 2008 8:03 am

    hhaaallluUUuuuu..

    sorrilaa beb aku bizik gilaa wix ni.rinddwuu aku ker???muahahhaa.budak poli mau exam jd cikgunye tengah terhegeh2 setelkan markah ..streeesss ni!!

    beb..aku punye **** dah seminggu x dtg!!ding ding ding…taakkoouttt taakkk =)

  3. May 29, 2008 9:23 am

    Aien – muahahahaha! ala tak menyahut cabaran la awak ni kak.😉

    Suraya – waaaaa??? takooottttnyeee!! adekah perut ko akan membuncit dalam mase terdekat ni? adekah ko bunting pelamin? waaahh ni nak kene tgk ni sape bergelar mak buyung pertama antara aien, aida & suraya! lat talilat laili tamplom😀

  4. May 29, 2008 9:56 am

    Kakak, saye takkooot la. Kasik korg2 lps dulu la. Nanti bleh tlg saye, haha😀

  5. suraya permalink
    May 29, 2008 11:18 am

    errmm..buncit makan banyak adolaa..seriyyes muke aku bertambah2 boouulat sekarang+bum2 dh jd ala2 jlo ko jugak!!

    tunggu 2 wix lagi yerrrrr…=)

  6. May 29, 2008 11:40 am

    Aien – mane boleh takooot kak! awak yg sepatutnye memulakan dulu membuyungkan diri. takci tau. hehehe.

    Surayatul Nabila – eleeh buncit makan ker? bum2 jlo ke beyonce? suraya gi joging leeee!! waahh nak kene tunggu 2 wix lagi tuu…
    🙂

  7. suraya permalink
    May 29, 2008 12:21 pm

    kat sini ujan lebat manjang la kak.i tidoq lagik bess.bum2 beyonce tu over benor!ukur lilit 50″ tu!!

    kak ipo aku kate in 2 wix time bole jgk kalo tetibe ****.sampai la ni die punye **** lambat dtg tp kua jgk after 2 wix.sian kan kat die.

    errrmmm.. aku x berharap tp kalo dah rejeki.. alhamdulillaaahhhh =)

  8. May 29, 2008 12:34 pm

    kak hamizah,
    thnks for coming and thnx for the entry too! saye suda apdet blog sayer😉
    sgt suke hadiah dr kamu berdua!🙂
    mane kad kawen kamu? saye ingtkn kamu selitkan dlm hadiah, tp bukak2 takde pon kad😉

    cpt2 dpt baby? heheheeeee… tggu kiteorg dpt dok same la bru nk carry baby, klu tak, payah la mo carry baby sorg2 kat penang… huhuu..

  9. May 29, 2008 1:50 pm

    surayatul nabila!! aku doakan betol2 jadi! yeah boleh jadi godmother baby ko..:-) hehehe.

    Puan Kopi <- wah dah kena panggil puan ni.hehehe.yeah glad u like the present.i really dunno what to find, tup2 nampak benda tu,and mcm seswaaaaaiiii gilernye utk awak.😀
    anndddd as for the kad kawen,klakar giler sbb dah bwk tu masuk hall igt nak bagi by hand,skali terlupa sampailah dah balik masuk kete tengok ‘aikk kad lupe bagi!’.xpelah,meh cni address jb saye pos kat sane jek.

  10. asnaida permalink
    May 29, 2008 2:25 pm

    Haihhh… perbincangan org2 sudah berkawin, gilos tull..

    puan-puan dan bakal-bakal puan sekalian,
    yg membace entry ni masih single lg tau,
    terutamanya sy, masih belum bergelar “Puan Haidah”..

  11. May 29, 2008 2:39 pm

    hehehehe..😉

    takpe CIK Haidah.awak boleh blajo menjadi puan di blog saye ni.lagipon awak kan dh nak kawin tahun depan.hehe.

    kepada pembaca-pembaca blog yang masih single,sila terima isi kandungan blog ini dengan hati terbuka ye.bagus utk pengetahuan am tau!!!

  12. suraya permalink
    May 30, 2008 10:18 am

    weeei haidah ko x jwb lagik soklan aku kat blog.cepat jawab!!

    mijahlo – hang bila nak bg kad kawenssss kt aku!nak jugaakkk

  13. May 30, 2008 11:18 am

    surayatul beyonce, aku nak pas kt sape ek? bagi jelah alamat umah ko. ke kat kad kawen ko ade alamat umah?

  14. shera permalink
    May 30, 2008 1:39 pm

    walaupun x kenal aida ini, nak ckp yg dia nampak cantiksss…

    congrats!!!

  15. May 30, 2008 2:39 pm

    thanks cik shera yg comel <- on behalf of Aida🙂

    Puan Aida, kawan saye cik Shera ni ckp awak cantiksss!

  16. suraya permalink
    May 30, 2008 3:53 pm

    bg kat alamat poli ni.kalo umoh tu ade misz bizbodi dibah menyelongkar surat gue.

    suraya hanim abdullah
    jabatan perdagangan
    politeknik sultan idris shah
    sg. lang 45100 sg.air tawar
    selangor d.e

    cepat taw poss!!

  17. May 30, 2008 4:04 pm

    wekkss! bia jelah misz dibah selongkar.weh nnti ajak dibah dtg skali k. die baru nk tukar keje ke? die dh ofer ni cari2kan rumah sewa untuk aku bebeh!

  18. May 30, 2008 9:32 pm

    kak hamizah,
    ni address kite:
    G1, Block Allamanda
    Mutiara Perdana, Lengkok Kelicap
    11900 Bayan Lepas, Penang

    Kite mmg sgt suke hadiah awak…mmg sgt kene ngan sayer!!! sukeeeee😀

    Shera,
    Thank u!!!🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: