Skip to content

Gentle reminder..hehe

June 17, 2008

Peeps! Hehe.

Just want to remind u guys – takut korang tersilap nanti.. my solemnization (Nikah) would be on Saturday, 21st June 08 at 11am. The Bersanding ceremony is not on the same day after nikah, but it would be on 22nd June 08, Sunday – from 12pm to 4pm. The pengantin will arrive around 1pm. Rakan-rakan yang dah dapat kad tu, check betul-betul tarikh tau, kang jadi macam Puan Dila datang kenduri Aida terawal sehari, hehehe.🙂 Suraya, hang jgn konfius tau! hang datang hari Ahad okeh!! ahad aku sanding..suruh Dibah datang tau! Bagi kad kawen kat Dibah.

Pls click on the image for larger view. Btw, kalau nak lagi senang, keluar dari Plaza Tol Senawang tu, jalan terus melepasi 10 traffic light baru masuk kanan. Ada signboard Lavender Heights kat situ.🙂

I have send the cards to most of the friends. And I’m very sorry if I missed out a few names, sebab takde address & contact no. Minta maaf banyak-banyak. Anda semua sangat dialu-alukan untuk datang.🙂 Iman, Pzah ( pls come, I know u guys read my blog), Radiyah (i’ve lost ur phone num!) all my Sohabat9600, primary school friends (JB & Seremban), fellow SSPians, my UTM friends boys & girls – and kepada yang dah dapat kad from Faiz tapi tak boleh attend Shah Alam’s reception, u guys are most welcome to my kenduri in Seremban.

I guess this gonna be my last entry before my wedding. I would like to thank everyone for the wishesssssss🙂 , prayers, advices, tips,  encouragement and everything-u-named-it! Terima kasih dan doakan kesempurnaan majlis saya hujung minggu ini, insyaAllah..

Rasa macam nak nangis.😉

I will start my marriage leave tomorrow.😀

24 Comments leave one →
  1. suraya permalink
    June 17, 2008 1:11 pm

    aaaa baru nak suruh ko attach card ni dlm emel ko dah letak yea!!aku tertinggal kad ko atas meja opis aku!sori beh.tape aku dah ckp ratus2 kali kt tj ko kawen bile.die ingat punyaa

  2. shera permalink
    June 17, 2008 1:39 pm

    makcikkkk

    i still cant believe it!
    u are getting married my dear~*

    see u soon…

  3. June 17, 2008 1:48 pm

    huuuuu mizah aku rase sebak lak bacer post ko kali ni..ko da bakal menjadi puan…all d very best alrite…i’l c u on ur wedding day wif d rest of sspian..(kater kiterang nk crash ur bed)
    tetek care mizah..muaxmuax..

  4. June 17, 2008 1:56 pm

    surayatul – haa bagussss!! buat reminder kt hp ko..risaunye aku ade org silap hari ni. eyp sape suh tinggal kad kat opis ngadeeee???

    shera!!! aku pun macam tak percaya ni!!🙂 eyy but the juniors jid kemek sume pon dah kawin, how can i not?😉 hehehe. yes, im seeing you real soon..

  5. June 17, 2008 2:01 pm

    yanadey – aku pun terharu nii..aku bakal menjadi puan nur hamizah!! sedap tak bunyi tu??

    yeay cant wait to see u guys too!!

    (x-ratedla ko niii!!!)

  6. fieza permalink
    June 17, 2008 5:04 pm

    wah…seronoknya… semoga semuanya lancar yer puan-mizah-to-be.. soon ek… hehehe… tahniah…🙂

  7. fieza permalink
    June 17, 2008 5:04 pm

    opppss…happy becoming birthday too

  8. June 18, 2008 7:36 am

    kak hamizahhhh,
    moga everything goes smoothly!!!
    sorry tak dapek dtg tis weekend😦
    insyaAllah kiteorg dtg belah faiz… klu tak berdua ngan enchek jnab…saye sorg2 la jwbnye, sbb sunday is his working day… sobsobsobss…

    treasure la saat2 akhir anda bergelar single… ehehee..

    take care kakak!

  9. lifeisaduty permalink
    June 18, 2008 9:00 am

    Selamat Pengantin Baru Puan Mizah & Encik Faiz..in advanced..
    Thanks for the card as well..
    Wont b able to come coz kena kerja huhu but i know ull have a good day..
    Nerves tak nerves kene enjoy ur day ya dear🙂 TC

  10. June 18, 2008 6:11 pm

    Anda didapati bersalah kerana telah menyalah-gunakan harta pejabat untuk ‘menyecan’ kad kawin.

    Sekian.

  11. June 18, 2008 6:29 pm

    fieza – thanks again!!! byk giler ucap selamat ni🙂 yeah n thanks for the advanced birthday wish too!!

    kak kopi – thanks,xpe ade rezeki kite jumpe kat kenduri vvip encik faez ek! take care too kakak!😀

    cik aila – thanks a lot for the wish🙂 i’ll surely enjoy the day no matter what.lame tunggu ni 5 tahun maneleh tak enjoy.hehehe.

    puan lanun – tak takut pun bluuekks. harta pejabat perlu kite salahgunakan selagi salary adjustment tak diberi.miahahaahhaha!

  12. June 19, 2008 4:06 pm

    Weh..arap2 aku tak sesat g umah hg no..hehe

  13. June 19, 2008 7:51 pm

    syida, insyaAllah hang x sesat la. hang kan penah mai umah aku.🙂 waaaahhhh syid ko dah ade blog!!! hebat!!!🙂

    penatnyeee harini!!!!😦

  14. erin permalink
    June 19, 2008 11:14 pm

    kak mizz!!

    iAllah saya datang ngn fizz.wahhh kakak ku yang berkaca mata bolat dan berpipi tombam dulu udah mau kawennnn dahhh~~~ tak sangkanyaaa!!!

    *urmm…are u sure u wanna do this?* heheh kidding!!😛 dah merasa lom banana toffee sundae?memang sedap gilssss tau!! anyways,hope to see u soon,gorgeous!😉 xx

  15. June 20, 2008 9:01 am

    erin!!

    eyy tak sangka jugakkk!!! hehehe, im very very sure i wanna do this!😉 pls make sure i see u guys tau!!😀

    dah rs dah banana toffee best gilsss!! hehe thanks for the entry kalau tak sure i tak tau sundae tu sedap!

  16. cik cah permalink
    June 20, 2008 9:15 am

    BEsok!!! the day was Esok!

    Dup dap Dup Dap!

  17. June 20, 2008 9:28 am

    sure laaa she wanna do it…dah x sabau da..

  18. hanizam permalink
    June 22, 2008 10:16 pm

    oit, ayam tol peta kecik beno.. pening ako bace.

    oit dilla, trademark aku jgn tiru.

    sekain.

  19. asnaida permalink
    June 23, 2008 9:28 am

    mijah, slamat pengantin baru..

    and happy besday gurl, pertame kali menyambut besday as a wife, sronok x??

    hope u like the present,😀

    p/s: pssttt, cik mijah, jgn jerit2 tau, hehehee

  20. June 23, 2008 9:37 am

    happy birthday puan mizah

  21. June 23, 2008 10:08 am

    oi hanizam! aku tak puas hati.. apsal wedding mizah ko bg hadiah besar? wedding aku ko bg hadiah kecik? ini tidak adil..hahaha…

  22. fbzy permalink
    June 23, 2008 12:50 pm

    mizah, tahniah2!! congrate.. mizah & choki akhirnye kawen jua😀 ..xdpt nk dtg..sori bangat (^^’)kalu nk pos hadiah, pos kat seremban eh? ke ade address lelain?

  23. June 23, 2008 1:14 pm

    hanizam yg budiman – hahahaha akhirnya jumpa gak rumah aku selepas sesat2 tu. thanks for coming! and thanks soooo much for the present! satu family aku kate hadiah yg kreatif. baguslah pasni aku & faiz akan gunakan hadiah ko itu dengan sebaik-baiknyaa!🙂

    aida kecik – yeaaahh suke sangat!! dapat dua tau, satu dr korang satu dr kawan mak aku. tp lain brand. thanks soooo much sedundun ku yang chomelssss!!!!!! i luve u guys sooooo much moreeeee!!!😀

    lanun – jgn jeles, besar dan banyak brg dlm tu! complete set lagi!! muahahahahaha!😉

    cik apau – thanks apau! sempat sampai tak kad kitee? takpe apau datang kenduri belah faiz la. 6 Julai boleh? nak pos hadiah ke? hhehe buat susah2 je. tapi best gak.😉 boleh pos kat seremban. thanks again apau!!!

  24. June 23, 2008 1:18 pm

    yanaku – thanks for coming! and for the present too! aku dah risau dah ko nak bagi ‘cheeky present’ (berdasarkan ucapan pd kad) dahlah bukak present depan the whole family! thanks babe! thankss a lot for the birthday wish too!!!

    opss btw cik aida dan kanak-kanak sedundun, aku macho ni, tak jerit2 punyeeee!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: