Skip to content

Thank You :-)

June 28, 2008

I am back from our honeymoon! I’ll tell about that later, but now as promised, the Thank You entry. hehe.

Firstly, to Cik Shera & Athirah – who came on both days. On the akad day, I was so relieved (& very glad & thankful) to see the two faces as I was just finished being made-up by mak andam. Shera, memang gileer melarang aku berjalan-jalan, siap kena marah ni sebab aku nak membongkok pakai socks (she insisted giler-giler nak pakaikan i the skin socks before my nikah ceremony!) Thirah, for the things u said yg membuatkan aku rasa lega sikit sementara menunggu akad. And for everything. Thanks so much! Waaaa I love u guys soooooo much!! πŸ˜€ Thanks sooo much for the present too! Memang berguna sungguh untuk aku pakai semasa honeymoon di Langkawi. Haha. Sukeeeeeeeeee plsss!!!

Cik Yana & the beau, En Ariff. Thanks a lot for coming, on both days!! Kehadiran anda berdua amat-amat daku hargai, ecewaah. Thanks for the present too babe! Buat cuak je dengan wishes on the card, dahlah aku bukak depan ramai-ramai termasuk nenek aku! Btw, I am in the process of creating THE new invention ni. Wish me luck ok!!πŸ™‚

My HouseNo20 Girls – they came on both days jugak!! Sayang giler kat korang!! Cik Nad & Cik Atul telah bergilir menjadi salah seorang photographers kami haritu. Ramaaii giler pro photographers on both days – 8 photogs altogether boleh takk??? 4 photogs & 1 videog from Encik Faiz’s side ( two official photog from PDRM, another one was his cousin, and his friend Abid) and three photogs from my side (two official photogs & another one was HouseNo20 <- kira pro jugaklah sebab cik Nad pun pakai DSLR – cilok from office dia hehehe). Tak sabar nak tengok all the pics & tunggu album siap. I’ve seen a few raw pics, and so far I think my photogs has done a veryyyyyyyyyyyyy great job!!!!

Erin & Fizz!!! the favourite juniors – sampai paling awal on the wedding day!!! Thanks so much guys for the presents. Love u guys lotsssssss!!!

Aza & Kak Pah & Kak Ibi & Kak Sueeeekuuu & Dila+husband yang sampai lewat, grrrr- Aza & Kak Pah were also among the earliest to arrive. Kak Ibi pun sampai just before berarak. And Kak Suekuu yang comel sampai akhirnya around two something bersama 4 heronya – sorang is husband Kak SueπŸ˜‰ baby pun pakai baju kaler sama dengan pengantin, comel giler! I love u Kak Suee!! Kalau Kak Sue tak datang, sure saye merajuk nanti. Hehe.

My SSPians darlings – Liza Sue & Cipahhhhhkuu!!, Anem & hubby, Fadilah Hani, Nisa & hubby; babe, thanks for suggesting Kay!! Hope the output will be as great as yours!!, Dadieeee!! with her parents, Yuyu & hubby – waaaahhhh, rindu giler kat koraaangg!!! Thanks for coming korang, thanks for the presents & on top of all, thanks for the wishes & prayers!

The Sedundun girls – Haidah, Ecah Acim, Payat, Addibbbbb, Atin & Apal, Umie & Echarm (their turn is next!!), Meon & Ausdy, Isma and last but not least, Surayatul Nabila & Tajul..grrr lambat sampai!!!! Thanks girls for the very best present! Sangat bijak! Sukeeee!

My heartiest thank you goes to my JB’s old schoolmate, Fadzlun; after 14 yrs baru jumpa balik!!!, my primary ex-schoolmates in Seremban – Mira the pengapit, love u soooo much!! Isma, Radiyah!!, Raseetha, Pia, Faizal J, Faizal Riza & Hezry, UTMians – Linda & Kadak, Hanizam; thanks for the genius present hahahaha! Cantik gilerrrr kotak, sure susah payah ko membalut tu & Fauzi (Joe) & wifey & everyone!!

Hope I didn’t miss anybody!! Last but not least, thanks again guys for coming. May Allah bless everyone of you.πŸ™‚ And to the others, see you next weekend at our garden wedding in Shah Alam, InsyaAllah.

7 Comments leave one →
  1. June 28, 2008 6:36 pm

    mizahhh.. congrats.. aku baru balik course, tk dapat nak datang.. huwaaa.. time Zil kawen pun aku dalam course gakk.. takde rezeki aku la tuu…

    anyway, semoga ko akan jd isteri yang terbaik buat En Faiz.. juga dikurniakan anak2 yang bakal menjadi penyejuk jiwa korang berdua..

    Hadiah, insyaallah ada.. tp takde le segenius dan sehebat hadiah2 lain yang ko dah dapat.. ehehe=p

  2. June 28, 2008 11:57 pm

    cik pegawai pieja, hehehe..thanks for the wishes & prayers..πŸ™‚ insyaAllah aku akan berusaha jadi isteri yg terbaik buat suamiku. aku tau hang pi course.takde hadiah pun takpe,ingatan tulus ikhlas pun dah cukup buat kitorang..ecewaahhh! thanks again babe!

  3. shera permalink
    June 29, 2008 8:05 pm

    darling,

    aku semangat gile sms ko kat hp ko (without realizing hp ko hilang) pastu boleh aku pelik nape not delivered?? grrrr…

    sekali baru teringt hp kamu sudah tiada mcm mana nak delivered.

    pakaikan stokin time kamu kawen je cik..next time xde lah..wpun u are my captainπŸ˜›

    btw, first time pengantin leh memorize the names yg dtg…:) congrats! aku rasa ko x missed sorg pon from the sspians..ehh copss..salha dtg kan? :p

    cpt2 dapat baby please….

  4. June 29, 2008 11:38 pm

    Puan Mijah sayang!!! sayang ko jugak!! both of us are single, so that still boleh dtg dua2 majlis. hehehhe.. and that’s my intention –> nak dtg both ceremony utk sahabat aku sorg ni. =)

    Hmmm..finally, Puan kapten dah kawin dulu. Happy for you & en cokie!πŸ™‚

    Suke hadiah???!! =) I told u, SANGAT BERGUNA kan? hihihi…

    Mizah, cecepat dpt baby, mesti cute mcm korg berdua!

  5. June 30, 2008 10:33 am

    mizah ur most welcome…”new invention in progress”

  6. June 30, 2008 10:56 am

    aku nak gelak dulu..πŸ™‚

    sheraku – yeeee,aku termis name salha.dah ingat dah pass publish entry tapi tak menyempat nak edit. salha dtg mase aku tgh sibuk2 nak gi shoot gambar kat clock tower dpn taman tu.kimsalam sayaaaang sangat2 kat makcik tu bila die balik nanti.tak sempat nak jumpa die balik mase aku dh abis bergambar, rasenye die dah balik dulu kot.shera jgn lupe smpaikan peluk cium aku kat salha tau!!!!

    shera & thirah,thanks so much secretaries!!!terharunya sayaa..waaa rasa nak nangis boleh tak aku nak tulis ni??sayang gilerrr kat korang forever & ever!!!! thanks so much for everything!!! tak terucap dengan kata-kata ni.πŸ˜€ doakan aku cepat2 bunting ye, insyaAllah.

    cik yanadey – pray for my success!πŸ˜‰

  7. shera permalink
    June 30, 2008 6:00 pm

    I love you too *hugs*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: