Skip to content

pictures to words

July 3, 2008

Alhamdulillah. Being married to him is the most wonderful thing ever happened in my life.

I’m feeling very blessed. I love my husband more and more each day. Thanks sayang for everything!

A sneak peek of our Langkawi pics!!πŸ™‚

P.s: Congrats to my dear Puan Dila yang baru saje berbadan dua.πŸ™‚ Tak sabar nak tunggu perut dia besar sket!!

P.s.s: Next week saya nak start masak kat rumah!!! Isnin depan nak gi pasar cari ikan, sayur, daging dan lain-lain! Hehe.

15 Comments leave one →
  1. fiza permalink
    July 4, 2008 8:02 am

    best.. hehehe… semoga jadi istri solehah yer… hehehee

  2. July 4, 2008 9:27 am

    ecece pix beramas mesra ko..xhengat..if pero nengok ni pasti jealous…mizah tahniah…u look sooooooo happy..

  3. July 4, 2008 9:39 am

    fieza – insyaAllah.πŸ™‚

    yanadey – of cosla perlu beramas mesra..waaahh berdebar-debar tak jantung nak menerima tunangan ahad ini?? ni nak kene buat special entry ni.dup dap dup dap. ayu2 sket ek nnti,seperti gadis pingitan.

  4. July 4, 2008 11:01 am

    suke tgk gmbr yg 1st tuπŸ™‚

    i feel the same too!!
    eventho tak salu jupe, tp bile jupe tu rase mcm dating time blom kahwin haritu… but now dh bole holding hands+hugsπŸ˜‰
    btul laaa… rase mcm sungguuhhhhh chenta kat suami ku itewww.opss… terjiwang karat plak kat siniπŸ˜›

    so, hadiah mahu post address mane, kak??

  5. July 4, 2008 11:14 am

    kak kopi, perasaan lepas kahwin tu lain kan? macam best gilerrr tak tau nak explain camne. :-):-D

    hehehehe.post kat address rumah encik faez la senang.ade kad kan?

  6. July 4, 2008 1:45 pm

    Hooo tq2…

    Kopi & mizah : ye..kawin best kan?kan? huhuu.. cepat2 sket pregnant…. bole kita sama2 letak gambar anak pulakπŸ˜‰

  7. suraya permalink
    July 4, 2008 1:48 pm

    aamabooiii..syiookk nampak.ahah..oi mandi tak kat dayang buntings

  8. July 4, 2008 2:40 pm

    pn dila – baiklah, saye menyahut gesaan untuk pregnant itu!! doakan kami!πŸ˜€

    surayatulnabila – tak mandi pong,rendam2 kaki & naik paddle boat jek.mcm takut je nak mandi.aku ade video kelakar kitorg naik paddle boat tu,nnti aku upload.syiookk walaupun beg chokie telah cuba ditarik monyet2 liar! cuak lah gi situ sbb monyet2 tu!pasni nak gi redang or tioman lak lah..hehehe.insyaAllah.

  9. July 4, 2008 3:35 pm

    pegi tioman!!
    besh gilerrr!!!
    i wish i can go there again!πŸ˜‰

    umh en faez eh… ok ok.
    kad tu kat ganu lah.lmbt skek la eh mizah…

  10. suraya permalink
    July 4, 2008 4:11 pm

    ahahah monyet2 bodo tu pun nak curik aku punye makanan!.kalo aku menjerit sure monyet tutup telinge.org puteh gemoks2 siap terjun dlm tu..gile basah la seme org kat situ.pasni aku mau p sabah.mau panjat gunung+hot spring beb.ahaha gile berangan.perot due2 dah buncit ntah sampai ke x.

  11. shera permalink
    July 5, 2008 3:23 pm

    darling,
    u look sooooo happy!

    congratss…

    err…jeles boleh tak?
    *grrrr*

  12. July 5, 2008 11:39 pm

    Mizah..

    Cepat2 dapat baby okey! =)

  13. nisa permalink
    July 6, 2008 7:35 am

    mizah…
    one of your outdoor picture was displayed at this weekend’s pameran pengantin @ mid valley with golden team. glamer gitu!! hehe…
    selamat berbahagia selamanya…
    moga menjadi isteri yang solehah inshaallah

    p/s: kan aku penah ckp kat blog aku kawen is the most memorable event in our life hehe…welcome to the club

  14. July 6, 2008 8:27 am

    harini saye bersanding lagi skali!!! penat sgt 2 hari ni menolong ape yg patut.πŸ˜‰

    puan kopi – insyaAllah will find some time to go there.πŸ™‚

    shahirah samsudin – hihihi.alhamdulillah,happy like never before.hehehe.πŸ˜€

    thirrrr – mmg nak cepat2 dpt baby ni.doakan kami murah rezeki ye.

    nisa – itulaahhh!! semalam ada 2-3 org kengkawan faez bitau yg gambar kitorang terglamer kejap kat pameran pengantin tu.gambar naik skuter ke?argghhh tak sabar mak nak dapat gambar dari si kay niiiii!!! and yes,u r very right.kawen is the most memorable event in my life..hehehehehehe.thanks babe!

  15. nad permalink
    July 8, 2008 11:01 pm

    mizah….dah start masak2 tu jangan lupe buat housewarming party!!! kitorang nak gi makan kat umah ko…but no ikan bilis goreng berlada ok? kikiki

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: