Skip to content

Updates!

July 18, 2008

Adham baby, my favourite anak buah has been warded since early morning yesterday. He had a fever & his body went stiff, kinda cramp all over, resulted to difficulties of breathing. This had happened a few times. Poor baby..😦 He’s still in ward at the moment, I think. Kesian kak azreen & abg faris too. Friends, pls pray for Adham’s wellness. Adham baby.. Makngah, Pakngah, AcikNa, Tok Mama & Tok Abah lovessss u sooo much!!!!

Dr Shu, if u ever read my entry – could u kindly give ur opinion on what actually happened to him? Usually it happens when he’s having a fever, at early morning ( 2-4am) and when the temperature is a bit panas.

On the other note, both of my naughty sis & bro had gone to their unis – Syafiq in UTM, first year in Architecture. While Nana in UUM Sintok, continues her degree in Tourism Management. Zakwan is always in UMP Kuantan. So, only Angah is left at home now. When Angah goes back to Egypt after Raya, my mom will be all alone at home on weekdays, since Abah only come back to Seremban on weekends. Cian mak..

The husband & wife’s agenda for this weekend (list in order of priorities)Β :-

  1. Send both of our cars for service.
  2. Do laundry.
  3. Fill my fridge with foodstuffs e.g fruits, ikan, sayur, daging etc. = go to the nearby PASAR asap!!!
  4. Movie date! Dah lame gilerrrr tak tengok movie!!! Nak tengok Dark Night plss..

P.s : My album is ready! Will find the time to meet Kay to collect everything next week. Hehe.

17 Comments leave one →
  1. July 18, 2008 3:40 pm

    Dah lame jugak tak dating tgk movie!
    last tgk movie mase baru 6hari kahwin p tgk Indiana Jones! thats our 2nd datingπŸ˜‰

  2. July 18, 2008 3:45 pm

    Aku pun dah kene servis dah patutnye kete aku.. tp blum buat lagi. huhu.

  3. July 18, 2008 10:08 pm

    cik mizz..sian adham.. hopefully dia cepat2 sihat..huhuhu..

    bc comments ku di preivous entry…

  4. July 19, 2008 8:12 am

    Kak Hamizah,
    nak address rumah bole?
    abg sayang saye tu dh lupe da mane die letak kad jmptn awak…huhu…

  5. shera permalink
    July 19, 2008 9:45 pm

    cik kak, aku rasa dah bape kali baca nak fill up fridge..hari2 masak ke? hahaha..
    bila nak hse warming cik?

  6. July 20, 2008 2:07 am

    waddupp girls!!

    kak kopi – a’ah kitorang ni lagilah lame dah tengok movie dah sebulan lebih kot.i’ll sms u the address, tapi awak kena sms kite dulu sebab kite takde no awak ni..πŸ˜‰

    lanun – iyeeee, kete hang tu kasi basuh sket.berkarat sangat doh aku tengok. hehehe. dan lenkali make sure tools kete sentiasa di dalam bonet okeh!πŸ™‚

    cik kak sher – hahaha,haritu dah fill, tapi lom ‘up’.esok baru nak gi pasar dekat umah ni beli lauk pauk.percaya tak?aku nak buat udang gulai tempoyak (kalau jumpa tempoyak kat pasarlaa..hehe).takdelah hari2 masak.πŸ˜‰ iye,aku memang ade bercadang tapi maybe mase raya kot.by that time,maybe aku dah reti masak laksa penang.woow percaya tak????

    athirah – thanks thir.dia dah kuar wad semalam.harap2 dia sihat sepenuhnya cepat2..

    harini saye busy – servis kete is done, laundry’s done, dark night pun done.hehehe.

  7. July 20, 2008 5:07 am

    salam ziarah from dublin..πŸ™‚

  8. anema permalink
    July 20, 2008 4:50 pm

    gambar dah siyap?
    gambar wedding aku pon blum siap okeyh.tension giller.

  9. July 21, 2008 12:00 am

    jhazkitaro – terima kasih.

    anema – hang punye gambar wedding pakej mahal punye.harga menunggu pun mestilah mahal jugeeekk.aku nak pi amik sume gambar & album esok.πŸ™‚ hehe.

  10. suraya permalink
    July 21, 2008 10:02 am

    tempoyak tu bukan buat sendirik pakai deghian ka.dibot tu pantang jupe deghian kat kepale die sure mau buat tempoyak patin.adik aku dah dewa buat tempoyak.mu p blaja ngan die.

    aaa kemalasannyee nak keje harini…x pueh dating wikend lopaih
    =(

  11. July 21, 2008 11:13 am

    memanglah cik kak.tapi aku mane tau buat tempoyak.tu yg nak cari twempoyak kat pasar je.heehhe.waaahhh adibah terer wat tempoyak patin??????? takleh jadi ni.aku pun cam malas gak.sabar k suraya..aku pun tak pueh dating haghi2..camno??πŸ˜‰

  12. suraya permalink
    July 21, 2008 12:49 pm

    tempoyak ikan patin laaa.dipendekkan jd tempoyak patin.haha.aku x suke sgt tempoyak.luckily i married a n9 man.hahahaha.

    dark night bess ka?aku tgk hancock.mm..bolelaa..charlize theron jd bini will smith.boleey taaakkk??!!

  13. July 21, 2008 1:47 pm

    aku taulah tempoyak patin tu tempoyak ikan patin dong!!aku nak blajaq buat wantan & laksa penang ni.percaya tak?

    dark night BESH GILLSSS!!! best movie of the year lah.baik hang pi beli tiket cepat! laki aku kate nak cari dvd dia pasni.

  14. suraya permalink
    July 21, 2008 2:57 pm

    buweek!!wantan tu ape.never eaten before la.haha.laksa tu mu nak belajar ngan omak mertua ka.x yah jauh2 belajar ngan aku pun buleh =p aku br tau buat lomak cili padi kaw2 punya.

    uu sedapnye kalo dpt makan daging salai lomak cili api.aaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

  15. July 21, 2008 4:01 pm

    wantan tu macam ala-ala popia tapi lagi best dr popia.aku pun baru blaja makan wantan ni,haritu makan kat satu kopitiam kt s.alam tak igt name ape.chicken wantan die sedappp gilerr!!!

    suraya,satu wiken ekau cubo masak2lah tunjuk skill masak daging salai lomak cili api ekau tu.aku datang ngan chokie nnti.hehehe

  16. suraya permalink
    July 22, 2008 10:20 am

    uuu nak menyalai tu den malas bona.omak mertua den buek dulu2..den x abis belajo lagik.

    uuu sedapnye makan popia basaah.ey ekau ni menaikkan napsu makan aku laa..aku dahla tgh ganti pose seminggu ni.aaaaaaaaaaaaaa!!!

    wikend ni mcm mau p tgk dark night.org review kat fly fm seme kate bes gile.teruje den nak poie tgk

  17. July 22, 2008 10:28 am

    ala tak payah buat sendiri.daging salai tu byk je org jual kat pasar.sonang yo.cari yg elok2 sket.aku pon tengah ganti pose lagi 2 hari ni.:-)

    pergi tengok sekarang jugak dark night tu!!!best gilllssssssssss tak tau nak explain camne.hehehe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: