Skip to content

the conversation

July 28, 2008

Hihi.. Best tau encik husband kite ni.

* He had once ‘touched-up’ my sup sayur ok…

16 Comments leave one →
  1. fiza permalink
    July 29, 2008 9:51 am

    hehehe… sweetπŸ™‚

  2. July 29, 2008 2:24 pm

    the sweetest man indeed.πŸ™‚

  3. July 29, 2008 3:33 pm

    mizah ble x aku kompius tiap kali hanzzack appear online..aku macam “eh saper id ni eh..”ruper2 nyer ko eh? AHAHAHHAHA aku ingat laki maner laaa yg aku luper aku add

  4. suraya permalink
    July 29, 2008 5:09 pm

    ko buat sup apo ni pakai tomato

  5. suraya permalink
    July 29, 2008 5:10 pm

    n letak cuka n limau nipis..hmmmmm..

  6. July 29, 2008 8:19 pm

    *tersengih-sengih saye bace*

    sbb teringt mase en jnab sayer tlg siang ikang+ayam… hehee…

    sonok kan da kawenπŸ™‚

  7. July 30, 2008 9:24 am

    surayatul nabila – conversation ni bukan berkenaan dengan ape-ape supla cik kak.ni kitorang nak gi beli barang-barang dapur.hehe.πŸ™‚

    puan kopi – hehehe.a’ah sronok! lebih-lebih lagi bila hasben kite lebih terer bila bab membeli ikan & sayur.dan teori memasak dia lebih hebat dari saye.πŸ˜€ tapi teori jelah.hehehe.sori yang!!

  8. July 30, 2008 9:33 am

    yanadey – bukan ko aje pernah tertipu dengan id aku.hehehe.sorii bebeh!πŸ˜‰

  9. July 31, 2008 12:56 pm

    marriage life mmg best..for me, it;s good to be a wifey…! yey~

  10. July 31, 2008 1:49 pm

    Amie – definitely! marriage life is undescribably wonderful..πŸ™‚

  11. July 31, 2008 2:08 pm

    suami aku tak pandai memasak.. hehe.. dia cuma pandai membeli je kalau aku tak masak!.. huhu

  12. July 31, 2008 2:40 pm

    pn lanun – nasib jugak dia pandai membeli kalau ko tak masak. (eh tapi ko masak ke?)muahahahahaha!πŸ˜€

  13. linda permalink
    August 4, 2008 12:42 pm

    mizah…sejak bler ko pandai msk?heheheh
    t leh arr share recipe….

  14. August 4, 2008 1:56 pm

    linda – sejak azali. eceewaah! acah je.masak simple2 boleh la.oohhh ingat aku tak reti masuk langsung ke makcik?πŸ˜‰

  15. nad permalink
    August 5, 2008 1:40 pm

    bagus2 dah pandai masak….dulu kat houseno20 pandai kacau2 orang masak je…kiki

  16. August 5, 2008 1:45 pm

    cik nad yg kurindui!!!! ala aku memang pandai masak pe dari dulu.korang je tak bagi can.hehehe.semalam saye masak sup cendawan dan ayam masak kicap black pepper.πŸ™‚ kimsalam kat gadis-gadis houseno20 yg dirindui plsss!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: