Skip to content

Shots

August 7, 2008


I have collected my wedding album since two weeks ago. We got almost 2000 unprinted shots and I’m going to share a few of my favourites.πŸ™‚

June 21, 2008 – Solemnization

See how excited I was!

See how excited I was!

I dont remember what were we talking about..

Mulut muncung Athirah..

HouseNo20! without Dekja..hehe

HouseNo20! without Dekja..hehe

-)

My favourite!πŸ™‚

With his friends

With his friends

The happiest husband & wife

The happiest husband & wife

Will continue later.πŸ™‚

Blessed..

12 Comments leave one →
  1. August 7, 2008 7:32 am

    wow! 2k?!!!
    hmmmm… I’m there are sooooooo many great shotsπŸ˜‰
    share lagi ok!

    p.s: smlm pn dok belek2 gmbr kahwin lagii.. bole tak nk kawen lagi skalik?? hikhikhikkk

  2. August 7, 2008 9:48 am

    insyaAllah nanti kite share byk sgt tak tersempat nak pilih & resize.best kan tengok gambar kawen?πŸ™‚

    nak kawen lagi skali boleh jek.jom buat pelamin dalam bilik pastu kite main kawen2 dgn hasben kite berdua jela.hehehe.

  3. August 7, 2008 3:40 pm

    bile bace balek comment ku itu bru la perasan…

    “hmmmm… I’m sure there are sooooooo many great shotsπŸ˜‰ ”

    sorry kakak!πŸ˜›

  4. August 8, 2008 10:28 am

    tak seronok la main kawin2 macam tu mizah.. orang nak majlis betul2.. hehe..

  5. August 8, 2008 10:55 am

    puan lanun slim -boleh je nk majlis betul2.hehe.ko buat ulangtahun persandingan next yr.mase tu dh slim balik dah leh pakai gown.kan ko masih blom sempat nak buat wedding photography session pakai gown.dan yg lg best mase tu boleh bawak baby jugak.

  6. shera permalink
    August 9, 2008 10:40 pm

    oii main kawen2? perlu ke?

    cik…gambr candid tu…kamu mmg sgt excitedπŸ˜›

  7. August 10, 2008 11:11 pm

    oit..kakak mijah!! muncung giler mulut aku! gambar kandid aku mesti ade gambar muncung2 nih.. huhuuhuh..yg ms kat rumah shoe lg ler kronik!!.. hehehehehe…

    mizah..dah rindu ko nih.. isk..isk…

  8. August 10, 2008 11:52 pm

    hehehe.sheraku, keperluan ikut keadaan.πŸ˜‰ yup, excited giler sampai ko pun tutup mulut tuuu!

    athirah yang saye rindui juge..a’ah kan.nanti aku nak cari lagi mane2 gambar muncung ko nak buat satu special entry.hihi.πŸ˜€ thirah aku rindu ko giler gilerrr la!

  9. August 11, 2008 9:41 am

    muka gembira betul mizah…but b4 dat aku ada dengar berjurai jurai..bukan meleleh ok..haha

  10. August 11, 2008 10:21 am

    hahahahaha..finela berjurai-juraian laaahhhh.πŸ˜€ hai sape nye tak gembira kawen..hehehehe

  11. mrs kamal permalink
    August 20, 2008 3:12 pm

    mijah!
    wah…lama x update citer korang…
    ni bos tgh xde so bole la aku melagha blog hunting jap..
    hehe gile keji!
    by the way, x terlambat lagi nk ckp rasanyer…
    so sori sbb x dpr dtg wed ari tuh…
    i x sihat sgt time tuh, kemabukan…
    yes, aku dah kene penyakit buatan org jugee…..huhu… =P
    anyway, wish u a merrier and happy wed life!

  12. August 20, 2008 3:50 pm

    hai Pn Suhana Azlin @ Mrs Kamal!!

    how’s life lately? bape bulan dah membawa perut? due bile lin? rajin2lah membloghop blog kawan-kawan ko ni bile bos takde.hehehe.πŸ˜‰

    thanks for the wish!! memang masih belum terlambat, aku menerima ucapanmu dengan hati terbuka.hihihi.same goes to u. jage baby dalam perut elok2 tau.πŸ˜€

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: