Skip to content

Penang.Adham.in pictures

August 18, 2008

Updates in writing will be in tomorrow.πŸ™‚

On the way back. Just finished breakfast.

On the way back. Just finished breakfast.

Lina's Convocation. USM.

Lina's Convocation. USM.

Andddddd to everybody, especially cik Shera, cik Erin & cik Nad – I’m still slimmer than ever tau!!! Pictures (refer to the previous entry hehe) can lie okaaayyyyy.

See my waist????

See my waist????

Hahahaha. Ok. Till tomorrow.

15 Comments leave one →
  1. Cik Cah permalink
    August 18, 2008 2:22 pm

    To Adham : cik cah rindu Adham..rindu nak ajar adham spelling LORI..

    To Cik Lina : congrates for the convo! Tahniah..nanti dah boleh keje..

    To Makngah Mizah : Awak memang tetap maintain..

  2. erinchunk permalink
    August 18, 2008 4:02 pm

    ahahaha..ye lah!benar kata cik mizah.beta tetipu oleh gambar ituπŸ˜› gosh!! how can u maintain!! hebat gilerrr..makan banyak je rasanyaπŸ˜€

  3. August 18, 2008 5:02 pm

    cik cah – adham dah pandai skrg.dah boleh masuk skolah.πŸ™‚ acik lina tak keje pun, dia akan sambung Master.

    erinchunk – hahahaha! see? jgn jeles yek. ey how u know that i’m a BIG eater??πŸ˜‰

  4. Cik Cah permalink
    August 18, 2008 8:52 pm

    Wah.. Beshnye.. Acik Lina sambung master.. good for her..πŸ˜‰

  5. shera permalink
    August 19, 2008 8:39 am

    errrr…saya masih tidak percaya!

    makcik bila mau datings…almost 2 months kan since u are married! rinduuuuuuuuuuuuuuuuu

    take care darlings

  6. August 19, 2008 10:18 am

    cik shera, percayalah kerana ianya benar.πŸ˜€

    aku rinduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu kamu juga!!!

    kalau tak sempat sangat, ramadhan nanti once or twice,kite berbuka sama-sama? luv u so much darl!

  7. nad permalink
    August 19, 2008 12:23 pm

    yelah..yelah..kamu kurus nurhamizah!!

  8. August 19, 2008 12:58 pm

    hoyeh! saya sekurus khairul nadiyah!!!πŸ˜‰

  9. Hida permalink
    August 19, 2008 11:23 pm

    Hi Mizah, nak tanya Lina sedare Mizah ke or kawan?

  10. August 20, 2008 12:02 am

    laaa Lina ni adik ipar aku le kak!!! awat?

  11. August 25, 2008 12:52 pm

    Che Mizah oi, aku rase kita dah bersaudara la, haha. Lina tu dua pupu aku tp tak rapat sangatla. Maknanya I am actually cousins with ur hubby la makciks. Ur father in law is my dad’s first cousin. kuang2… =)

  12. August 25, 2008 2:24 pm

    really cik kak???? how come u cam muka Lina but my husband u tak cam ek? hehehe.already asked my husband but dia pun tak cam muke u but said that they hv an uncle in Sec 9 (ko dok situ kan?) & depa panggil Paklong.hehehe.this is interesting.balik ni kitorang tanya abah.πŸ˜€

  13. August 25, 2008 5:14 pm

    Yup, betul la tu. Haha, maybe jarang jumpa kot. Aritu masa ur wedding in Shah Alam, family aku smua pergi tapi aku tak dapat dtg, klau tak sure gempak kan. Bole kecoh kita bersaudara. Kecik btul la dunia nie.

    Aku cam muka uncle aku dlm gamba konvo Lina. tkejuts plak bila kau ckp tu ur FIL, heheπŸ˜‰

  14. August 25, 2008 5:32 pm

    hahahahaha! so we are cousins jugakla cam gitu!!!!! a’ah kan kalau ko dtg wedding kat shah alam haritu sure kecoh. hahahah yg nak buat aku tergelak ni, ingat tak when i introduced u to my husband.boleh tak dua-dua sedara tapi tak kenal??? lawak!!

    so, helo cousin!πŸ˜‰

  15. August 27, 2008 12:55 pm

    Haha, pengajaran di sini for me, sila la berkenalan dengan sedara maraπŸ˜‰

    Itula pasal, lawak jeπŸ™‚ Hi Cousin!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: