Skip to content

The Friday berbuka event with pictures

September 15, 2008

First of all… the berbuka plan with Encik husband’s friends was cancelled!!! Hehehe. My skills hasn’t been put to the real test yet.πŸ˜‰ And so, yesterday evening, we happily went to Mama’s place for the break fast.

The real deal was the break-fasting with the SSPians. We had a loud dinner, and should I say -chaotic? one, on Friday evening. Where I waited for dua orang makcik bertuah, Thirah & Bell at KL Sentral for nearly half an hour! Dari clear je kat Mahameru tu sampai dah bersusun-susun kereta atas jalan. Macam biasalah jem jem jem jem jeeemmmmm bagai nak gila sampailah ke Jalan Tun Razak. Which led to the late-arriving at KLCC at around 6.40pm.

The girls who showed up were :-

Thirah, Cipah, Lizasue & Khaty

Thirah, Cipah, Lizasue & Khaty

Mizah & Yana

Mizah & Yana

Dd, Hani, Anem, Shera, Hana & Bell

Dd, Hani, Anem, Shera, Lina (hiding behind Hana), Hana & Bell

Thanks a LOT to the ever-dedicated organizer Cik Shera for the effort of gathering us. She has always been the one who succesfully put up a plan for a get-together and executed it without fail everytime! We owe you so much darling!!!! We had sooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo MUCH fun & I find reminiscing the good old days are always amusing! Hihihihi!πŸ˜€

Hahaha! I like this pic!

Hahaha! I like this pic!

The late girls Thirah & Bell

The late girls Thirah & Bell

Kenapa dua-dua gaya same ni?

Kenapa dua-dua gaya same ni?

One shot before we eat!!

One shot before we eat!!

The after eating

The after eating

Kekecohan yang terserlah di dalam gambar

Kekecohan yang terserlah di dalam gambar

I love u Ms Organizer!

I love u Ms Organizer!

The 'kurus' Mrs in between the singles and not-so singles. Boleh tak?

The 'kurus' Mrs in between in singles & not-so singles, boleh tak?

I like my skirt!

I like my skirt!

I will email you the pics, Shera later tonight ok? Sorrryyyyyyyy lambat! Aku taulah penuh muka hang je kat camera ni!!πŸ˜‰ And please update with every details. To the girls, thanks you so much for coming! And see u guys next month at my place for the Raya pot-luck party, InsyaAllah. Jika tiada aral melintang.πŸ™‚

Kesian husbandku kerana berbuka sorang-sorang di rumah hari tu. Sorry sayang!!! I love u sooooo much!

18 Comments leave one →
  1. September 15, 2008 8:05 am

    And Mizah I love your skirt too!
    Manekah kamu membelinye? saye tgh cari skirt putih juge hitammmm.skirt hitam yg ade skang nih dh jadi kelabu asap sbb asik pakai yg satu tu je grrr!

  2. September 15, 2008 9:20 am

    chup,ko lupa namer Lina..uiks apsal suma nk blackmail aku ni..apsal eh ko piat telinga aku? btw ko da tgk pix 3J yg didie upload kat facebook..demlaaa we’re sooooooooo lost.
    pls email me..

  3. September 15, 2008 9:30 am

    Kak Kopi – hihihi.bought it at Reject Shop.rasa mcm bargain giler kot sbb susah dah nak cari skirt camtu.sampai nadiya & aza my ofismate pun tercari2 skirt mcm tu.masalahnya dkt reject shop dah xde dah.heheheheπŸ™‚

    Yanadey – a’ah kan kesian Lina! sbb muka die tak nmpk kat situ thats why.jap aku edit.pix 3J? oh hahahahaha aku akan bukak FB balik kang!!ofis aku ni block FB la.

  4. September 15, 2008 10:25 am

    haha.. mizah tak mandi…. pakai baju ofis…πŸ˜›

  5. September 15, 2008 11:41 am

    hahahha.semua orglah tak mandi makcik oi! dan semualah pakai baju ofis hehehe.sebab semua org trus gi situ lepas keje.weekkss!

  6. shera permalink
    September 15, 2008 12:32 pm

    darling….
    i love ur baju…not ur skirt..beli kat kids dept ke cik:p

    nak jmpa lagi boleh??? hilang stress ok!!!

    syg korgs

  7. September 15, 2008 1:03 pm

    shera? dengki ek?πŸ˜‰ ingat baju comel2 ada kat kids dept je ke cik?

    nak jumpa lagi jugakkkkk!!! yes, sangat hilang stress sampai sakitlah tekak aku balik rumah malam tu.

    syg korangs jugak xxx

  8. September 15, 2008 1:43 pm

    hi mizah,where’s the pengat pisang?hehehe….try and error is ok in cooking..asal boleh makan…btul tak????

  9. September 15, 2008 4:44 pm

    pengat pisang dah berjaya dimakan sahaja,buatnye belum.sebab mother in-law saye dah masakkan minggu lepas.so dah dapatlah melepaskan mengidam tu.takpe,next time try buat sendiri pulak.πŸ™‚

  10. anema permalink
    September 15, 2008 6:14 pm

    aku dah mandi b4 dtg..aku dr rumah tau..hehe..org buat ofis mcm bapaknye sendiri(mmg bpk punye pon) mmg boleh lari blk umah.

  11. September 15, 2008 11:30 pm

    huuuhuuhu..aku di cop the late girl oleh cik mizah for twice!! BIG sorry puan!

    huk..huk..sedih …

    ekekekeke…πŸ˜›

  12. September 16, 2008 9:05 am

    anem tak aci sebab ofis ko bapak ko punye.mestilah ko bole balik mandi.

    athirah,sorryyyy but its true!! hihhiih.πŸ˜€
    igt2 balik kerenah2 motorcyclist di atas jalan raya membuatkan aku panaaasssss jek,especially pakcik tua tak sedar diri tu.astaghfirullahhh..

  13. September 16, 2008 9:10 am

    mizah…nk request potluck kt ur crib tu buat lps raye ke-10 boleh tak?insyaAllah dis time aku bole join…miss korang!

  14. September 16, 2008 9:39 am

    ali – insyaAllah.nanti aku plan dulu mcm mane ok.πŸ™‚

  15. September 16, 2008 2:40 pm

    mizah ko da tgk blom pix james bond ko tu?

  16. September 16, 2008 3:35 pm

    ahhahaha. belom lagi but i think i know which one,sebab aku ade kt umah tu.yg ade yana & mimah kan?
    πŸ˜€ muahahahahahahahhaha

  17. September 16, 2008 3:39 pm

    eh yana? sori bukan ade ko, mimah and eena haryani! muahahahahahaha

  18. September 16, 2008 11:20 pm

    mizah..mmg ..aku ingat giler muka pak tua yang suruh kite ketepi2 tu,,ngade betullll!!!!!!!!

    geraaaaaaammmmmmm!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: