Skip to content

Love love!!

December 1, 2008
My Mr Botak!

8 Comments leave one →
  1. kew_chop permalink
    December 2, 2008 9:14 am

    alahai cutenye bapak budak ni, gaye nak gi haji pun ade dah ni..

  2. Nur Hamizah permalink
    December 2, 2008 11:54 am

    mak budak lagi cute kot.kalau dapat baby boy best ni bile ah besaq skit boleh buat style rambut botak same dengan bapaknye..heheh.pastu pakai baju same.

  3. kew_chop permalink
    December 2, 2008 4:23 pm

    aah tula, sama cam aku kesian kat en hubby asyik kate die takde geng nak pakai baju sama. mintak2 boy plak kali ni..

  4. Nur Hamizah permalink
    December 2, 2008 4:59 pm

    insyaAllah Amin. aku doakan kalini ko dapat babyboy.aku tak kesah boy ke girl, tapi husband aku nak sangat boy.Amin..moga kita dua-dua dapat baby boy.🙂

  5. erinchunk permalink
    December 2, 2008 11:57 pm

    omg super cuteness nye haircut ini!hahahahah.serious cute!okei dah.takleh puji lebih2 ;p

  6. shera permalink
    December 3, 2008 9:46 am

    cute?? apekah korg niii???itu husband org..and he is macho man..xsesuai kots ckp cute..lalalalababes,say hi to faizcant wait to see u…sooooonnn

  7. Nur Hamizah permalink
    December 3, 2008 9:47 am

    hehehe thanks chunkie! kalau tak wife dia yg suruh potong mcm ni sure tak super cuteness nyeeeee..😉

  8. Nur Hamizah permalink
    December 3, 2008 10:58 am

    hahahaha! sher, i believe what they meants with the cuteness is the haircut la..macho laki aku ni tau walaupun rambut cute dan perut dah agak boroi. :-)i will say ur Hi to him nanti. can’t wait to see u too in 10 dys time darling!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: