Skip to content

Meeting the SSPians

December 14, 2008

Another member of Sohabat9600 is married. Congratulations again to Pn Fadilah Hani. Attended the wedding yesterday in Putrajaya. These were the gorgeous girls who came.

Behind from left : Pn Dila (nantikan housewarming kt condo dia), cik Dadie, cik Shera (si bising..haha!), the newlyweds, Doc Ili (dengan slippers Germany), cik Pizah, cik CT.
Front from left : Pn Anem (makin cun sebab dah semakin curvy hehe), cik Thirah tudung Ekin, Mummy Mizah, Mummy Farah, cik Aliza, cik Hana & cik Effa comel.
Love u girls!!!!!!!

Rasa best giler jumpa semua mak-mak dara & anak-anak dara ni especially when I’m pregnant now, sebab semua orang macam concern giler & took extra care (haha!) of me!
Hana : Mizah, kenapa ko pakai high heels ni! Mana bolehlaa..
Effa : Eh jalan baik-baik ibu mengandung jatuh nanti..
Shera : Eh licin ni hujan aku amik kereta bawak sampai depan pintu (she really drove her car sampai betul2 masuk depan pintu Masjid Putrajaya! lepas tu semua orang pun ikut sekali masuk sampai depan pintu) – Eh Thirah kenapa ko suruh Mizah angkat air ni!!
Thirah & CT : Eh jalan baik-baik licin ni – Eh jalan perlahan jangan lari-lari! – Eh turun tangga baik-baik meh aku pegang!

Athirah has already posted an entry on yesterday’s stories in her blog.

The coming SSPians wedding (Dec 08) – Eliza, Tatong & Dilarip.

Yeah, cik abang saya dah balik! Eiii rindu-rindu!

3 Comments leave one →
  1. trexcic permalink
    December 14, 2008 9:57 pm

    chewaahh..sukanya dia..Mr hubby dah dia dah balik..hehehehetudung Ekin la cik Mijah oi..ahhahhaha…Yep..mmg semua org extra care kat ko semalam ok..hihihi

  2. shera permalink
    December 15, 2008 11:07 am

    gambar cantiksssssssstake care darlings!

  3. Nur Hamizah permalink
    December 16, 2008 11:14 am

    cik Thirah – yelah tudung Ekin la tu.aku nak tudung Ekin satu belanja boleh tak!!! :-)aku sukelah preknen camni.tak sabar nak tggu perut besar sure korang lagi overconcern.bolehlah aku dok rilek2 jek.cik Shera – ni nasib athirah tak bawak D60 dia kalau tak lebih2 cantiklah gambar! (espcially gambar kamu!!!) i love u darlingssss!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: