Skip to content

A half-done post

March 11, 2010

I haven’t really got my own sweet time to update on my Medan trip. A fun, yet tiring one, we had. If only you knew how far one place is located from another & how narrow the main road (not those in Kota Medan though) is. I mean, kita punya jalan kampong kat Malaysia lagi besaq dari depa punya main road. Ngeri tuuu lalu di lereng-lereng bukit, dahla lajuuu gilerrrr driver kami bawak. 

So as usual, let the pictures do the talking. 

 

Sleeping soundly in the flight

Lunch at Medan. Humaira pun dah lapar ni.

 

Inside our Kijang. Humaira dah ngantok & kepanasan. The weather in Medan is hotter than KL.

Sleeping again during the road journey

 

Kota Berastagi

 

Ladang sayur @ Berastagi

 

Papa with her favourite girl

 

Ni gaya tidoq apa ni?

More pics will be uploaded a little later. 

Oklah. Now on the little lady of the house, Cik Umaya <- our manja-manja way to call her. Woow she can now stands on both feet without support by herself for a few secs!!! The longest time recorded is 8 seconds. Hehe.  Quite an advanced milestone, I think; at 8 mths 3 weeks old. Congrats Umaya! Mama & Papa are realllyyyyyyyyy looking forward for your very first baby step! Wahhhh habislah kitorang ni once si kecik ni ‘dapat kaki’. Tapi yang pasti we would be cheering & clapping excitedly – macam pom-pom girls – everytime she shows her new-found skill. Hopefully Humaira dah pandai berjalan by her first birthday. InsyaAllah. 

I will continue this entry tomorrow ok. Lambat gilerrr nak upload gambaq, sejam dapat upload banyak ni jee? 

Grrrr!

7 Comments leave one →
  1. murni permalink
    March 11, 2010 9:42 am

    wooww maira jr dah berdiri. nampak gaya mesti dpt berjalan b4 umur setahun ni.. meh2 jalan pimpin tgn ngan abe zayyan..hihi

  2. March 11, 2010 11:00 am

    insyaAllah mek, aku harap2 mmg dia boleh jalan before umur setahun.ni belom jln lg pun dah ligat dah ya Rabbi panjat sane panjat sini merangkak punye laju.kirim pelok cium pada abe zayyan & kakak maira from umaya @ maira jr k.

  3. shera permalink
    March 16, 2010 8:56 am

    umaya?
    comelss…

    ya ampunn sgt comel ok..siap laa anak kamu..aku jmpa aku gigit diaa…

    bila nak jmpaaaaaa niiiii!

  4. March 17, 2010 1:47 pm

    cik shera, kamu skrg bukan tengah peak period ke kan? bila ni nak amik baju kamuuuuuuuuuuu ni jugakkkkkkkk???

    nanti aku cari2 masa yang seswai untuk semua k. hihi.

  5. March 25, 2010 10:03 pm

    wahhhh..lamaya sy tak blog hopping!!! ke Medan dah si umayyaaaaaaaaa. kecik2 dah pg jalan2.. =) Bestnyeeeeeeee.. Mizah, comel nye umayyyaaaaa

  6. March 26, 2010 2:23 pm

    Cik thir, tula lama tak bloghop lama tak nmpk muka kamu keluar kat sini hehehe. ala umaya dengan mama dia baru sampai Medan je. kamu dah sampai korea ok!!! jom jumpaaaaaaaaaa!!!🙂

  7. April 3, 2010 8:27 pm

    muahaha..chomels la..geram nak geget pipi buleh?

    kakak mya pun tido gaya sama mcm kamu juga =)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: