Skip to content

I miss my sleeping partner so much!

April 26, 2010

My husband isn’t around at home until coming Friday. Saya dah rindu dia ni! Haah baru tauu ye! Bila orang tu ada kat sebelah, taknak rindu-rinduan. Tapi rasanya kalau nak rasa rindu mesti kena jauh-jauh, tak? I miss my best quarreling partner so much! Nampaknya minggu ni tak best sikitlah sebab saya tak dengar dia komen pasal Jidin (no, we dont watch Jidin at all!) or Aliff Firdaus (and we dont watch it either, that’s why.) or anything related to arena sukan negara! Oh tapi minggu ni jugak takde orang nak komen pasal CSI sayeeeeee!

Dan yang paling tak best, I’m sleeping alone in the bed the whole week. *Sila baca dengan pemahaman yang positif. Hehe*

Umaya rindu Papa jugak!

10 Comments leave one →
  1. April 26, 2010 2:34 pm

    kasian dia… hehee… fiza tido sorang2 jer ni… hehehee….πŸ˜› takpe2 jumaat tu kejap jer kan….πŸ™‚

    • April 26, 2010 3:11 pm

      hihihi..haah cik fiza, hang tunggulah dah kahwin nanti mcm mane perasaan tidoq sorang-sorang.πŸ˜‰

      alamak. jumaat jumaat trus teringat perfume malam jumaat yg macam kat TV tu. hehehehehehe. suraya, sila komen. hahahahhaha

  2. suraya permalink
    April 27, 2010 1:18 pm

    kenapakah aku yg kenaaaaaaaaaaaaaaa.aku xde ye mlm jumaat.malam hari jumaat ade.muakakakaaaa..

    weh kalo aku suke gaduh cite kau dan aku.tj mmg menjerit kalo aku tgk adik die (si aril) hahahahaha.

    • April 27, 2010 1:54 pm

      muahahaahha! suraya! ko tengok citer kau & aku??? citer yang poyo tu?? muahahaha. memang patut tj jerit. kalau aku pon aku lagi jerit giler2 punye.

      aku lagi mcm2 citer yg boleh gaduh. CSI takyah ckplah. skrg ni adamaya. tu awal2 dululah. tapi skrg die mcm layan jugak je. pastu so you think you can dance – na o mei ( walaupun aku ade kutuk2 gak) – dll jugaklah.

  3. shera permalink
    April 28, 2010 8:31 am

    byk nye masa korg tgk tv😦

    • April 28, 2010 5:20 pm

      jangan jeles! mungkin sebab kitorang keje lecturer & HR? hehe. sape suh keje kat audit firm, kan dah takde masa nak tengok tv.

      btw sher, tau x CSI tu citer ape?
      hehehhee

  4. suraya permalink
    April 28, 2010 3:37 pm

    kau dan aku mmg kalo dh habeh cite aku layankan aje.hahahaa..bengong tak.

    aku ni dahla mmg penengok drama melayu.tj pulak org puteh duk layan movie2 omputeh yg tembak2 cite banyak2 ckp.aarghh stress aku.jd memasing akan saling dengki mendengki kalo tgk channel masing2.tp syok gak gaduh2 sambil tgk tv kaaann.1 je la cite bole tgk same2 CSI.aaii CSi pun kalo gaduh jgk bihtu cite ape korang due2 diam?

    • April 28, 2010 5:49 pm

      hehehe. bestkan gaduh2 mase tengok tv? ni dah baper hari takde org nak gaduh same tak best lak.

      yup, ko kan jowo. tj kan mat salleh = ashraf sinclair. hehehehehheheehe

  5. April 29, 2010 1:55 pm

    haaaaaaa… tula kakak!
    minggu lepas saya kene tinggal 4hari pun rindu jugak. padahal sebelum ni mmg jauh2 pun. eheeee…
    sabar eh mizah… esok je… esok!πŸ˜€

    korang tak layan citer everybody loves raymond ke? hehehee…

    • April 29, 2010 5:02 pm

      hihihih.. ngade2 kan? tapi tulah bukan esok! hari sabtu baru dia balik. tapi takpe, adenya si umaya ni hilang skit rindu sebab dia kan kembar papa!!πŸ™‚

      jarang sgt tengok everybody loves raymond. selalu tgk chanel AXN / E! / kalau starworld tu desperata hswives & ghost whisperer.

      oh yg mungkin ok skit untuk di tengok bersama ialah minda penjenayah a.k.a criminal minds!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: