Skip to content

Ada orang tu dah ke stadium!

May 12, 2010

Hoho. Encik husbandku dah sampai kat stadium dah nak tengok Uber/Thomas Cup. Tu pukul berapa agaknya balik malam ni tu? Semalam dia kata nak jumpa Mis.bun Sidek nak bagitau suruh amik dia gantikan Ha.fiz Ha.shim. Hehe.

P.s: To Pn Dina @ Mama Akip, saya dah linkkan kamu! Kirim salam polok cium kat Akip bam bam.🙂

6 Comments leave one →
  1. May 12, 2010 12:16 pm

    hehehe… agak2 faiz ganti hafiz cmana eh? hehehe… best best!

  2. May 12, 2010 5:44 pm

    hehehehe. faiz maybe kurang tinggi (opss!) tapi sure dia main lagi semangat dari hafiz. seriuosly!! hafiz sila makan hati! hahahaha.

    thomas cup start kejap lagi ni.saya nak balik cepat kejar 1st game kat TV!

  3. May 12, 2010 11:42 pm

    =) tq mizah,hehe.yeah!hafiz hashim menang.kami tgk kat umah saja.si sapik bising betul “carik faiz,carik faiz, dia pegi stadium.hari tu dia ada ajak saya” haha. take care ok cik mizah.

    • May 13, 2010 9:15 am

      hehehe. kita pon try carik2 dia gak kot-kot yang terlompat-lompat tu ke. faiz sampai umah kul 12 mlm keletihan seharian kat stadium. esok nak gi lagi tu tapi tiket semi lom beli lagi tah dapat tah tak tu.

      haa kan nasib baiklah hafiz hashim tak main cam kelmarin. yeay tapi takotnye nak kene lawan china!!!

  4. May 14, 2010 12:27 pm

    mizah dearie..ingat aku x?aku lah dilla jawa@dilla wahid@dilla smartcamp..huhuhu..love reading ur blog..aku add link ke my blog ok..peace..;-)

    • May 14, 2010 1:44 pm

      hehehe mestilah aku ingat beb!!! ape cer skrg? sorilah dulu2 aku ade jugak bukak blog ko tapi lately tak sempat nak membloghop dah nak tau update citer kawan2. anak2 mek mur pun aku dah ketinggalan ni berita terkini. i’m linking u up!🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: