Skip to content

puasa tak hari ni?

July 25, 2006

Hari ni 26 Julai 2006 = 1 Rejab 1427. siapa puasa hari ni? which is esoklah cos im writing dis at 12 midnite.

i’ll miss puasa 1st Rejab ni. my mum dah ajak puasa esok but i can’t. nanti kena ganti juga puasa Ramadhan lepas yang belum selesai berganti. dah tinggal 2 bulan lagi sebelum Ramadhan tiba semula.😉 terlalu cepat masa berlalu. hehe i know i know..

aktiviti esok hari – around 10a.m nak gi tangkap my cat si Gemok tu. dah lama tak mandikan dia. dari seminggu lepas nak mandikan dia, but dia macam tau-tau je, pastu lari sembunyi kat mana tah. petang baru balik rumah. grr… haa dah lama tak nampak kucing orang sebelah yang sangat comel dan takut nak pijak tanah tu.

i read in the paper SSP band got 2nd place for the SBP Wind Orchestra Comp. which u missed nem.. takde pun gambar budak ssp, nakla tengok baju they all. teringat masa di SSP Cyber dulu, macam puteri umno..haha! Best Conductor Award recipient was the SSP conductor nway. ohh..macam-macam berita hari ni – about adinda Sultan Pahang tu, hani mohsin meninggal sakit jantung. tak sempat tengok news pukul 8 tadi sooo full story baca di paper esok jela.

ok..everyone, have a nice day!!

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: